Norsk
Blog

Gjett spillet del 2.

Skrevet av Lykkedragen den 3 oktober 2008 klokken 22:35

( Da var det offisielt godkjent og jeg kjører igang med del 2.

Her er Highscorelista for forrige del:

skeptisk-heksa: Riktig og første rette svar. 2 poeng.
quakecry: Hehe. God redning. 1 poeng
Master_bandit: Riktig. 1 poeng.
Loffa: Riktig. 1 poeng.
Kaze The Windlord: Riktig. 1 poeng.
Matscoolio: Riktig. 1 poeng.
pernell: Beklager kompis. Feil spill. 0 poeng.
Bernt Erik / GR®: Beklager kompis. Feil spill. 0 poeng.
ZubiMar: Beklager kompis. Feil spill. 0 poeng.
Kniggeth: Film? Det er spill vi snakker om her men ikke så galt gjettet da. Kan ikke gi deg poeng dessverre. 0 poeng.


Om du ikke har vært med på del 1: http://www.gamereactor.no/blog/lykkedragen/14865/ er det helt i orden. Hiv deg med,jeg kommer til å dekke alle konsoller og typer spill.

Så skjerp øynene og tenk, for her er del 2: )

Kveldsflyving. Noe av det mest motbydelige jeg vet men jeg kjente trangen til å svisje nedover til Skeptisk-heksa etter litt hopp-inn-i-spill-gugge. Da for det bare bære og briste med at det er mørkt ute. Så jeg fant frem nattbriller og regnfrakk og husket for første gang å ta på meg hjelmen først. Jeg har kollidert med måser for siste gang!( og Ludde for den saks skyld.)

Samtidig er det innmari kronglete å lande hos Skeptisk-heksa. Jenta er en magnet på flaggermus og andre ulumskheter. I tillegg er jenta kjent for å svisje rundt på kosten sin i tide og utide så snart det er en rund måne å se på himmelen. Halloween kommer jo snart og det betyr øvelseskjøring rundt skorsteinen.

- Hallo? Åpnet den knirkete døra og møtte en mørk gang.- Hva i alle dager? Nå har hun glemt lyset igjen, tenkte jeg mens jeg samtidig stusset over hvor stille det var. Men det varte ikke lenge, for jeg klarer nemlig aldri å huske hvor mange trappetrinn det er i den hersens trappa noe som alltid fører til at jeg slår tåa og kommer med kjente og mindre pene gloser hver gang jeg besøker Heksa.

- Unnskyld,kom det litt lattermildt fra stua. -Jeg ble bare så gira på puzzlespillet mitt at jeg glemte helt å fikse lys til deg. Heksa himlet med øynene, - Dessverre har jeg ikke tryllestaven min og vet du hvilket slit det er å skifte lyspære uten? Hun sukket. -Alt er så innmari vanskelig og gronglete uten den staven.

Jeg tittet bort på gryta med denne fantastiske guggen jenta hadde klart å koke. -Jada, smilte hun.-Den er klar til bruk.
Jeg smilte fra øre til øre og grep øsen.- Ønsk meg lykke til da,rakk jeg å si før verden smuldret opp i kjent pixelgrafikk.

-WOW!, var vel den første tanken som streifet meg da jeg endelig begynte å summe meg. Kikket meg fort rundt. Jeg sto godt plantet i godt gammeldags gress på en enorm slette. Rett foran meg sto det en enorm ruin som kunne lett bli tatt for å være en festning hadde det ikke vært for de store åpne buegangene. -Deilig at det er sol og skikkelig sommertempratur da,mumlet jeg for meg selv mens jeg lusket bort til den ene buegangen.

Tittet meg fort rundt en gang til. La plutselig merke til en enorm bru som strakte seg så langt øyene mine kunne se.-Usj, den så skummel ut. Kjente et skikkelig sug i magen.- Ikke noe rekkverk og så langt ned da. Bestemte meg for å ligge unna den i samme øyeblikk som jeg la merke til at det la noe på et steinalter inne i ruinen i sollyset.

Tingen beveget seg! -Hallo? krestet jeg nervøst, mens det gikk opp for meg at jeg kansje ikke hadde noe continue i denne virkninga av Heksas gugge. Tok noen nervøse skritt fram, men det skjedde ikke noe som antydet til fare ved alteret. Svelget en klump i halsen og samlet alt av mot jeg hadde. Etter noen skritt så jeg at det var heldigvis bare en bylt som var tullet inn i lyst tøy og det var tøyet som beveget seg så snart det kom et vindpust. -Phu! fniste jeg lettet helt til jeg så en fot i det vinden tok et ekstra godt tak i tøystykket.
Samtidig som jeg kjente hjertet stoppe et brøkdels av et sekund ristet bakken. Jeg snudde meg med øynene mer lukket enn åpne mot lyden og rakk å få med meg en rekke statuer før den ene raste sammen med eksplosiv kraft.

- Jeg vil hjem nå! ropte jeg og prøvde å klype meg i armen for å se om det virket. Akkurat da jeg merket at verden var på tur til å smuldre opp hørte jeg hestevrinsk og noen skygger begynte å samle seg framfor alteret...

-Svært så blek du er da? Skeptisk-heksa kikket på meg med litt bekymret mine.-Hvilket spill havnet du i denne gangen da?
- Det skal jeg fortelle deg, så straks jeg har fått en stor kopp urte-te og roet ned hjertet mitt litt,smilte jeg.

Ja, hvilket spill havnet jeg i denne gangen? Denne er litt mer vrien enn forrige og jeg kommer heller ikke med mer hint enn at dette er et av mine favoritter og et blitt kjent som en klassiker. Lykke til!

Lagt til: Denne delen er nå avsluttet!

HQ