Norsk
Blog

Gjett spillet del 3

Skrevet av Lykkedragen den 10 oktober 2008 klokken 09:49


Lagt til:NB: Denne delen er nå avsluttet for gjetting.

Da var vi kommet til del 3 og før jeg begynner ser Highscorelista slik ut:

skeptisk-heksa: 3 poeng.
quakecry:. 2 poeng
Master_bandit: 2 poeng.
Kaze The Windlord: 2 poeng.
Kniggeth: 2 poeng.
Bernt Erik / GR®: 1 poeng.
hamletsss: 1 poeng.
Loffa: 1 poeng.
Laarz: 1 poeng.
Matscoolio: 1 poeng.
pernell: 1 poeng.
ZubiMar: 0 poeng.
XXassassinXX: 0 poeng.


Fikk et tips om at første med riktig svar skulle få 2 poeng og jeg liker den ideen. Da lønner det seg å være raskt ute og det blir kansje mer liv på poengdelingen den veien.

Spiss øynene og tenk: her er del 3:

Jeg kikket på flaska med Skeptisk-heksas gugge. - Skulle jeg tørre å drikke den uten å ha kokken i nærheten? Kjente meg litt skeptisk. Sist jeg var til Heksa ble vi så opptatt med å sjekke en link Quakecry hadde send henne at vi helt glemte hvorfor jeg var der, så da vi var ferdige med å lese bloggene våre med ufattelig dårlig engelsk "lånte" jeg litt uten at Heksa oppdaget det.
-Hun sier jo alltid at man aldri drikke heksebrygg uten tilsyn, mumlet jeg og kjente samvittigheten min ulmet i magen. Kikket litt på flaska en gang til og sukket. - Nei, får avgjøre dette på den vitenskapelige måten. Satte meg godt til rette og begynte:
- Elle, melle, deg fortelle,skipet går, ut i rår, rygg i rang, to i spann, snipp snapp snute, du er ute!
Så lenge på fingeren som pekte på flaska.
-Oki, best av 3! tenkte jeg og ikke lenge etter satt jeg med flaska i hånden. -Cheers! ropte jeg før jeg tømte flasken i en stor slurk.

-Her var det pent,og mistenkelig kjent, sa jeg høyt for meg selv og tittet meg rundt. Er nok i en hule av ett eller annet slag. Bestemte meg for å tusle ned mot et vann som lå nedenfor meg og kikke litt på denne hulen. Rundet en liten sving i min forsiktige småklatring ned til vannet da jeg oppdaget et platå ved vannet. Der sto det en jente i rosa kjole og pratet til en fyr i blå klær og med veldig spiss hårfrisyre. Spisset ørene og hørte noe om reddning og snakk om De Eldre før det går opp et lys for meg. - Å nei! tenkte jeg forbrilskt, da en fyr i svarte lærklær kom hoppende fra ingensteder. Det lange sølvfargede håret blafret mens den iskalde lyden av et sverd som blir dratt opp skar seg inn i hodet mitt.
-Se opp! ropte jeg men det var for seint. Det lange tynne samuraisverdet spiddet jenta igjennom ryggen. Jentas øyne ble store et øyeblikk før hun segnet om og mistet noe hun hadde holdt i hånden. Stirret paralysert på den hvite runde steinen som trillet ned platået og landet i vannet i noen sekunder før jeg kjente sinnet tok meg. Da begynte plutselig pixlene å dukke opp igjen. -Nei! Ikke enda ,tenkte jeg fabrilskt mens jeg visste at det var forseint. Det siste jeg hørte var en iskald latter før jeg igjen satt i sofaen hjemme i min egen hule.

-Dette må jeg fortelle Heksa, og grep etter mobilen...

Vet du hvilket spill jeg skal fram til? Jeg har aldri vært så sint før i hele mitt liv og aldri har det vært mer tilfredstillende å drepe siste boss enn i akkurat dette spillet.

Lykke til!

HQ