Norsk
Blog

Gutter og spilling fra en jentes ståsted

Skrevet av Lykkedragen den 31 august 2009 klokken 12:05

Leste for noen dager siden bloggen til Bernt-Erik om jenter og spilling, noe som har latt meg provosere litt da vi jenter tydligvis har et stempel på oss å bare spille WOW og The Sims. Men er det rart da? Har dere gutter sett dere noengang i speilet og tenkt over hvilke fantastiske gode grunner dere gir oss til å holde lav profil? La meg forklare:

* Jeg elsker spill og har en relativ alteter-innstilling til spill. Så lenge spillet er bra og jeg føler at dette gir meg noe spiller jeg gjerne alt fra FPS til RPG, ja til og med bowling til Wii kan jeg gå med på. Dette fører til at jeg har en del spill som kansje ikke er helt A4 i samlingen min. Men kommer jeg på talefot med GutteGamere (fra og med nå forkortet GG) viser det seg at dere er rimelig ensporet og rimelig kjedelig å diskutere spill med.

For hva har dere i samlingen deres? Joda, COD 1,2,3,og 4. KillZone 1 og 2. Gears of war 1 og 2 og for å ikke snakke om alle bilsportspill og superheltspill som finnes ute på markedet...uansett hvor dårlige de nå enn er. (Jeg vet det finnes unntak...GGere som liker annet men sorry Mack, dere er i mindretall.)

Selvsagt toppes jo kaka med at man finner en del fighterspill i samme samlinga, hvor det er morsomt å kverke folk med å bruke t-banen som ekstrautstyr.
Å diskutere spill med denne gjengen er som å ha en intellektuell samtale med en gullfisk.
-øh...drittkult at du kan smørje hjernen hans opp mot veggen.
- F*** at de har sensurert at tarmene kan brukes til tau og henge fyren opp med.
- Sjekk de puppene på den dama da, tror du de kan bli enda større?
- Hva synes du er best med å kjøre formel 1 bil? Det er så dritkult å knuse motstanderne til skrap.
- osv. osv.

Jeg bryr meg ikke om pupper, eller om tarmene kan brukes til slips. Jeg vil derimot bli imponert over om man kan justere penislengden på en fighter. DA tror jeg du fanger min interesse....hehe..

* GG er generellt dårligere tapere enn folk flest. Dere etterlyser jenter som er gamere og når det da dukker opp noen og dere blir banket i spill blir dere dritsure og ganske ekle å ha med å gjøre. At dere blir banket av andre GG er ikke så farlig, men kommer det ei jente på domenet deres....Blir vi slått øver vi oss og blir bedre. Dere derimot....

* Hvordan ser det ut rundt PCen din? Eller på rommet der du har alskens spillkonsoller og store høytalere som tar opp 1/3 av rommet ditt? Har du mye gammel mat liggende? Tomme flasker og søppel etter x-antall timer spilling. Vi jenter rydder opp etter oss. Du ser ikke mange spor etter flere timer intens spilling om du kommer på besøk til en av oss. Mens GG har en tendens til å la det flyte, noe som igjen ikke imponerer oss jenter noe særlig.

Jeg kan fortsette i det uendelige. Enda har jeg ikke nevnt ting som GH eller RB, Achivments og andre ting dere GGere har en stygg tendens til å blåse opp i så store proposjoner at jeg ikke vet om jeg skal le eller gråte.

Vi jenter skryter ikke om hvor gode vi er, vi VET vi er gode. GGere skryter uansett om de er gode eller ikke.

Så konklusjonen min er rett og slett at vi jenter gidder ikke å senke oss ned på deres nivå av patetiske testosteronspilling. Så når dere gutter spør oss om spilling svarer vi enkelt og greit: Liker The Sims og WOW og stopper dere fra å gjøre dere om til totalt babblende idioter slik at det faktisk går an å diskutere med dere om andre ting.

HQ