Norsk
Blog

Seksuellt frustrert og god jul

Skrevet av Lykkedragen den 22 desember 2009 klokken 21:32

Så har desember endelig begynt å krype mot slutten, Snøfnugg og kuldegrader har gjordt sitt for at julestemninga kryper innpå.
Etter sinnsyke ekstremsportturer innom all verdens butikker for å få julegaver unna og med lettelse oppdage at alle lemmer (om ikke vettet) er like hele etter nok en tur blant gærne mødre, fedre og andre tullinger som dukker opp på denne tiden...så puster jeg lettet ut og kan konstantere at jepp, jul blir det jaggu i år også.

Så hva har folk gjordt mens man har ventet på den store kosedagen? Jeg har i allefall kost meg med julekalenderen her på GR og Dragon Age: Origins

For gamere med RPG-hjerter er dette et must, men nok om det.
Hovedsaken er: Jeg har for første gang i mitt lange gamerliv blitt "forelsket" i en spillfigur, og det er trophies som har skylda.

Her spiller jeg og digger folka som kommer sammen med meg for å bekjempe det onde. De er vittige og har så mye sjel at man kan ikke unngå å få et vennskaplig forhold til dem. Og det er i Campen alt skjer, og hvor jeg oppdaget noe nytt med spillet.

Igjennom vanlige samtaler snakker jeg med tyven i gruppa, en slesk ekkel fyr som kun tenker på pupper. Om det er bestemors eller dine spiller ingen rolle, han hiver seg på det meste og legger ikke skjul på det heller noe som faktisk er ganske så morsomt i enkelte tilfeller. Da dukket det opp et alternativ i samtalen som jeg ikke hadde sett før: -Join me in the tent.
"høhøhø " tenkte jeg og ville bare se hva som skjedde. Og jepp, etter en liten småscene med sex ( du må ha litt fantasi) hadde jeg og denne tufsen blitt kjærester...

I allefall etter reaksjonen hans å bedømme etter at jeg dumpet han fordi han fortalte meg at han ikke var så nøye på hvem han hadde sex med, menn som kvinner og at det var uunngåelig at vi skulle havne sammen..."Jævla selvopptatte kødd" tenkte jeg og dumpet fyren. -Pling! sa det oppe i høyre hjørnet og jeg hadde fått en trophy. "AHA!" tenkte jeg, og fant fort ut at joda, du får trophie ved å ha forhold med vennene dine i gruppa og øynene mine falt på mitt neste offer: Alistair, en meget kjekk fyr i en jentes øyne.

Modig og med ståpåvilje hopper jeg på han og roper:-join me in the tent? og tenker" HAHAHA! Letteste trophy i verden", hvor fyren gjør helt det motsatte av forventet. Fyren rødmer og sier nei, han er ikke klar til slik intimitet.

"HVA I.....?!?!?" tenker jeg. En fyr som ikke hopper i sengs med hvem som helst? Og en kriger i tillegg? Her er det noe galt...Men så blodtørstig jeg hadde blitt på å få et pling til bestemte jeg meg for at denne fyren skal jeg ha til sengs om så det er det siste jeg gjør! Hvorav jeg begynner å bestikke fyren med gaver og pjatter med han på småsamtalene han har med meg med bare en tanke i hodet: Når får jeg deg inn i teltet mitt?

Problemet er at han er forbarsket så søt og sjarmerende denne karen i småpratet sitt. Han er en romantisk, morsom fyr som er litt beskjeden i tillegg til at han definitivt er siklefaktor i mine øyne..og snikende begynner jeg å like fyren for mer enn bare et pling.

Så her sitter jeg da, smilende som en fjott hver gang vi har en samtale, samtidig som jeg er frustrert over at han er så innmari prippen og ikke vil til sengs med meg.

Vi kvinner er jaggu meg ikke lette å gjøre til lags....

God jul alle sammen!

HQ