Norsk
Blog
DoGRoG, og alle de fantastiske guttene

DoGRoG, og alle de fantastiske guttene

( Sukk....så gikk det som det måtte gå med Jenter VS Gutter. Vi tapte så det sang. Det viser seg at det ikke eksisterer mer en en liten håndfull jenter her inne...som er aktive på en daglig basis. Nå måtte jeg som enhver god taper gjør innse fakta og erklære DoGRoG som vinner. Herav denne bloggen.

Alt skal selvsagt tas på ramme alvor og tro ikke for noe at alt som står her er sarkasme....)

Hvor skal jeg begynne denne bloggen? Det er vanskelig å finne ord for denne fantastiske eminente og fullstendig overlegne karen som skjuler seg bak det vidunderlige og fantastiske nicket DoGRoG.

Selvsagt er alle av hans rase helt fantastiske og gjør det nesten helt umulig å skal beskrive hvor vidunderlige og flotte disse guttene er, men her skal jeg da gjøre et forsøk som ganske sikkert ikke vil gi dem rettferdighet.

Selve nicket til DoGRoG sier jo hvor flott denne karen er. Fyren bruker store og små bokstaver som igjen beviser at han bryr seg om alle, både store og små her i verden. Ser man på bokstavene kan man jo bare tro at hver enkelt bokstav står for hvor fantastisk han er:

D: Den allmektige
o: og nesten
G: Gudommelige fantastiske
R: Rettferdige
o: og beste
G: Gamer i verden.

Selvsagt er da alle gutter de beste i verden. Det er noe med den elegante måten de teabagger deg på når du taper, selvsagt fordi du fortjener det. De nydelige uttalte gloser og andre kommentarer de uttaler fordi det viser seg at de dessverre har måttet menge seg med en mindreverdig, en jente.

Det er noe eget med verdens mest fantastiske og eminente rase i denne verden.
De gjør aldri feil og trenger da selvsagt aldri innrømme slike svakheter.

De er sterke og viser deg gjerne hvor sterk om du er i nærheten, noe jeg beundrer.
At så overlegne vesner tar seg tid til små ubetydelige som meg er rett og slett beundringsverdig.

Skulle store monstre med åtte bein dukke opp er aldri reddningen langt unna, takket være dere gutter.
Det samme med bilproblemer i den verste snøstormen i historien...det er som om dere ikke kjenner smerter eller kulde.

Gutter er for meg fullkommene. Det finnes ingen hverken over eller på siden, men for meg er jo DoGRoG den aller beste av dem alle.

DoGRoG, du er min helt!

HQ