Norsk
Blog

Mamma og gamer

I livet er det få ting som påvirker oss så mye som det å få barn.
Jeg vil kalle opplevelsen skikkelig dritskummel, men samtidig er det jo veldig fint.

Problemet mitt er da det med at jeg er en gamer. Jeg er mamma og elsker spill. Det kribler i hele kroppen så snart jeg ser en ny konsoll eller et nytt spill som jeg har hørt mye bra om.
Jeg blir sur og ekkel om jeg ikke får min daglige dose med spilling, og det finnes ikke noe mer behagelig en lyden av plastikken som faller av et nyinnkjøpt spill.

Konsekvensen av dette er jo at spesielt min 4- årige datter har funnet ut at jeg er litt svak for spill og det benytter hun seg av i fleng:
-Mamma? Skal vi spille litt?

Dette fører jo til mye spilling men ikke av den typen jeg ønsker. Jeg er nå offisielt dritlei av alt som har rosa prinsesser i seg! Om det er Mario eller disney, spiller ingen rolle. Jeg orker ikke mer.

Om ikke det er nok finnes det jo selvsagt Little petshop, bratz, barbie horseriding og gudene vite alt av tortur det er i spillehyllene som jeg må pine meg igjennom om og om igjen når hun er så heldig at hun får et spill.

Akkurat nå har jeg virkelig lyst på Monster Hunting TRI, kall det gjerne avreagering. Men så er det dette med at det er mai snart. Ungene må ha 17 maiklær og sommerskoene fra i fjor har hun vokst ut av. I tillegg har vi lovet å kjøpe en trampoline til ungene og dermed fyker pengene ut raskere enn noen gang før. Dermed sitter den lille gameren inni meg, og får ikke lov å kjøpe Monsterhunter tri fordi jeg må prioritere barna. Det er kjipt, for det klør i fingrene å få spillt det, og gjerne online med gjengen her på GR.

Heldigvis er ungene såpass små at jeg har spilletid etter de har sovnet. Jeg gruer meg litt til de blir tenåringer og ikke legger seg før jeg går i seng. Da blir det vel full krig om konsollene i huset: NEI! NÅ er det mammas tur til å spille. Gå ut å heng på klubben eller noe!

I tillegg blir det vel bare dyrere og dyrere med ungene. Snart skal de vel ha mobiler, ipoder, sminke, moteklær, kinobilletter, sykkel,snowboard, skateboard, moped,og sikkert en million ting jeg ikke aner hva er engang.

Da blir jeg selvsagt litt bekymret, for da blir vel gameren inni meg nedprioritert og alt jeg liker må komme i andre rekke.

Nei,det er ikke lett å være mamma og gamer.

HQ