Norsk
Blog

Stille for stormen

God sommer alle sammen! Nå er vi kommet såpass langt ut i sommeren at folk begynner vel å komme til bake fra fjern og nær.

Selv har jeg tilbrakt mesteparten av sommeren hjemme og pusset opp i hus med maling og tapet. Anbefales ikke for folk som ikke er tålmodige by the way.

Det jeg merker her inne er at det er blitt så veldig stille. Det er noen få hardnaka bloggere der ute (stå på gutter og jenter) som fyller hverdagen min med små ord som jeg rett og slett elsker å lese. Noen får meg til å le og andre klarer å provosere noe helt grusomt. Men de er like bra skrevet og fantastisk å lese uansett.

Livefeeden er jo plutselig blitt min favoritt. Kan ikke gå inn på GR uten å lese hva dere driver på med akkurat nå. Skulle ønske flere brukte den da det står fantastiske morsomme ting der.

Men det er så rolig for tiden. Jeg lurer på hva dere driver med der ute bortsett fra å spille så klart. Noen har vært på rundreise i Europa mens andre har fått seg en Xbox 360 slim...misunnelsen er stor.

Selv har jeg mest brynt meg på Super Mario Galaxy 2 i sommer. Prøver å få alle stjernene og er kommet godt på vei. Har vel rundt 165 akkurat nå, men man blir litt lei av å hoppe rundt som en gal for å nå opp til den grønne tingen som glitrer i høyden.

Heldigvis kommer August snart og da vet jeg at livet begynner å blomstre her inne. Er veldig spent på hva som vil skje framover og hvor mange av spillene som kommer blir appsolutte favoritter.

Sitter ute på verandaen akkurat nå og ser over Mosjøen by..hører bilsus og ser et tykt lag med skyer kommer sivende. Aner kansje at det blir torden og håper jeg husker å dra ut alle stikk-kontakter og kabler slik at ikke konsollene og pcen blir grillet.

Men viktigste av alt: Gleder meg til ville sprell og diskusjoner med dere igjen nå til høsten.

Hvem vet, siden grillpartyet til meg og heksa ikke gikk helt etter planene kan vi jo kansje se hvem som blir plukket ut til å være gresskarhoder til halloween.. hehehe...

Stay cool and keep playing!

HQ