Norsk
Blog

Fikk sparken!

Jepp, i dag har jeg opplevd noe jeg aldri trodde jeg skulle oppleve...noensinne. Jeg har fått skriftelig avskjed fra jobben.

Ser litt pussig ut å holde et brev som sier at du ikke har noen jobb å gå til. Har bestandig vært meg som har sagt opp og gått videre, men her står det alltså svart på hvitt: Du er oppsagt!

Heldigvis er jeg veldig rolig og fornøyd, for det høres sikkert ut som om jeg har gjordt noe helt katastrofalt på jobben min mens realiteten er at sjefen slutter. Fyren er blitt gammel og sliten, han orker ikke å drive lenger. Dette fører til at fyren selger bedriften og avvikler selskapet derav da ble tvunget til å si opp kontraktene våre. Hele gjengen fikk oppsigelser i dag og vi syntes det var litt rart å bli oppsagt. Ingen av oss har noensinne hatt den opplevelsen før og vi så litt merkelig på papiret.

Det som skjer nå er at jeg er teknisk sett arbeidsløs helt til den nye sjefen har skrevet kontrakt med meg. Han kan jo velge å ikke gjøre det, men noe sier meg at faren er ikke så veldig stor. Så nå er jeg fri som fuglen i kansje en uke eller noe mer, men så har jeg jobb igjen.

Har alltid trodd jeg skulle få sparken for språkbruket mitt eller noe. Har jo kalt sjefen mye rart opp igjennom årene men dette er nesten litt kjedelig.

Hva med dere? Har dere fått sparken noengang? Eller har dere opplevd en situasjon som kan virke helt jævlig dyster, og så er den det egentlig ikke?

HQ