LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog

      BondeLAN og roadtrip

      Skrevet av Lykkedragen den 15 oktober 2010 klokken 21:44

      Jepp! Lykkedragen skal på LAN...og ikke hvilket som helst LAN, men selve BondeLAN som vår alles kjære Bernt Erik står for ( samt en hel gjeng med stå-på-folk).

      Dette har jo medført en del planlegging, for selv om Snåsa ikke ligger så veldig langt unna så er det en del ting som måtte gå i orden før man kunne pakke bagen og kjøre nedover.

      For det første måtte man ha fri. Heldigvis viser det seg at jeg har en gamersjef av dimensjoner(bytta ut den gamle modellen med en ny og fresh variant), faktisk er han meget misunnelig på at jeg skal og ikke han, og med andre ord har han erklært at neste år drar vi sammen...(hehe...med andre ord..INGEN problemer å få fri neste år..Niiiice.)

      Så var det jo å få lov av bedre halvdel...at dama i huset stikker av og etterlater mann, og to unger i hele 3 døgn kan jo være litt sterk kost...men heldigvis trår svigerforeldre støttende til og er barnevakt mens min halvdel drar på jakt. 2 fluer i en smekk, med andre ord.

      Så nå er jeg i gang med å pakke, med stor iver. Oppdaget litt panisk at jeg ikke har all verdens av plass og begynte å se mine begrensninger på å få 50"er'n inn i bilen og ikke minst UT, av meg selv. Uansett hvor flat den er...den veier et TONN!! Løsningen ble facebook og en kjekk fyr som velvillig lånte meg en liten skjerm på 24" som jeg med letthet klarer å bære helt av meg selv.
      (Tusen takk, ALF <3 )

      Nå er det jo noen dager igjen før jeg kan starte bilen og suse nedover. BondeLANet starter 21 oktober kl 15 og varer tilogmed 24 oktober kl 12 på Snåsa Bygdehus. Forhåpentligvis finner jeg frem uten problemer (hvor mange hus kan det være på Snåsa...sånn egentlig?), eller så blir Lykkedragen godkompis med elg og andre skogsdyr i hakkebakkeskogen.

      Uheldigvis må jeg kjøre alene, siden mine gode venninner ikke har like greie sjefer som lar dem dra på LAN...og dermed kommer vi til min hensikt med denne bloggen.

      Dr. Madnar Petrovich skal også på roadtrip til Snåsa, og starter på den andre siden av landet før vi møtes i Snåsa...men det hadde vært så gøy om flere fra GR kunne ha hevet seg med og tatt turen. Det er enda ledige plasser, og dere er hjertelige velkommen til å sitte sammen med oss. Folka her på GR er jo supertrivelige og det hadde vært morsomt å møte fjeset bak alle avatarene, diskutere spill, prate tull og vås til langt ut i mårratimene...
      Så har du ikke noen planer for 21-24 oktober så hiv deg med!

      På www.bondelan.no kan man melde seg på og reservere plass. Samtidig kan man lese om alt som kommer til å skje der og det er noen sinnsyke compoer med enda mer sinnsyke premier på gang.

      Selv har jeg siklet litt på "Best kledde Zombie", jeg vil gjerne ha den premien...
      Norges beste tryllekunstner kommer, CS-premien begynner å bli stor,og noe mystisk som kalles Zumba kan visstnok gi en premie litt utenom det vanlige.
      Det skal skje så mye at det ikke er noen tvil om hvor man bør være i neste uke.

      Jeg har hørt et sted at har man lyst...har man lov :)

      Kommer til å blogge litt om opplevelsene fremover så hold øynene oppe på torsdag...for da begynner morroa! Men det beste er jo selvfølgelig om jeg kan si: Ser deg der på torsdag!

      HQ