Norsk
Blog

BondeLAN: Oppturer og nedturer

Skrevet av Lykkedragen den 21 oktober 2010 klokken 20:54

Etter en litt amputert star med snømåking..(måtte grave fram bilen, 30 cm snø!) og hysterisk pakking, begynte jeg på turen som skulle bli mer enn nok intressant.

Jepp...30 cm snø på ei natt fører til noe så sprøtt som julestemning i oktober. Veiene var selvsagt glattpolert og ting gikk treigt. Heldigvis for det, for det tok ikke lange tiden før jeg møtte to reinsdyr som helt bestemt trodde de eide veien. De stirret dumt på meg da jeg prøvde å husje dem vekk med en nedsnydd bil..mens de kikket både på vær og vind. Heldigvis bestemte de seg for å tusle vekk slik at jeg kom meg videre, bare for å bli stoppet i bilbergingskø som var lang...veeeldig lang.

Men ting tuslet og gikk og snart kom jeg over et skilt hvor det sto Snåsa. Da begynte morroa og det å finne Snåsa samfunnshus er ikke bare, bare...i allefall om du tar den veien jeg tok...

Lykkedragen driter selvsagt i all forbudtskilt som lyser opp og kjører uansett. Mye krinkler og kroker etterpå glimser jeg noen PCer med føtter utenfor ei bygning...Der ble det en usving og vips! BondeLAN funnet!

Har så vidt kommet inn døra før Dr Madnar Petrovich kommer smilende ut ifra LANrommet og spør om jeg trenger hjelp til å bære inn utstyret. Snille Dr MP tok i et tak og fiølte meg egentlig ganske så godt utstyrt...helt til jeg ser skjermen til Dr MP....Min er jo bitteliten i forhold. Samlingen av spill er enorm og la meg si det sånn: Vi kommer ikke til å kjede oss.

Ursa Minora dukket også opp etter hvert og akkurat nå driver de på å banke gørra av hverandre i Super Street fighter 4 mens jeg blogger og ler hver gang Dr MP blir banket..Får antagelig nytt ordforåd etter hvert:)

Det er fullt hus og mange spillegale mennesker her. Kjempekoselige folk og jeg vet at Zuil sitter rett bak meg. Han spiller og er veldig opptatt så jeg tørr ikke å forstyrre. Men hilse på SKAL jeg ( Hører du det Zuil?), sånn etterhvert.

Ellers er det mye å finne på. Det er spillkonsollhjørne plassert ute i avslappningsområde hvor man kan spille både Wii, Playstation Move og Xbox 360.

Kjempekoselige folk og kjempekoselig opplegg...for dere som enda lurer på om dere kan ta dere en tur er det bare å komme. Fortsatt noen ledige plasser nemlig!

Nei...nå har jeg en PS3 som skriker etter meg...
See ya!

HQ