Norsk
Blog

BondeLAN: Det regner premier!

Skrevet av Lykkedragen den 22 oktober 2010 klokken 11:06

Jepp...da er dag 2 i gang og da benytter jeg å gi dere en liten happening av hva som skjedde i går ETTER jeg hadde skrevet bloggen..

Fullt kaos da det oppstår noe som heter åpningsshow...følte bare sånn halvveis med da jeg var opptatt med Prince of Persia Sands of time da plutselig hele salen begynner å koke..

-Har dere lyst på premier!?! roper en av personalet og står med en haug av ting i nevene. -JAAAAAAAAAA!!!!!! roper alle i kor og her begynner det å fly (bokstavelig talt) ting utover salen. BondeLAN har premiedryss og det er nesten som om man må ha hjelm på seg her man sitter...jeg ble nesten truffet i hodet av Enslaved: Odesy to the west...så dere kan gjette hva jeg satt og spillte hele kvelden:)

Andre konkurranser skjer også: Spis så mye jordbæris man makter på 1 minutt, hvem klarer å drikke 1,5 liter cola raskest mulig. klatre på Kengro ( en exmoderator her inne for de som husker han) og spis noe "GODT" som ikke så spesielt veldig godt ut...

Kengro hadde også en konkurranse for oss gamlinger der han utfordret Dr Madnar Petrovich og meg til å svare på spørsmål om spill...Godeste Dr MP vant 2-1 mot meg...men det var vel fortjent.

Compoer har begynt å gå av stabelen: Halo:Reach ble vunnet av Kristian Haugen og han vant et fantastisk bra Sidewinder tastatur,

Quake 3 Arena ble vunnet av Jonas Viken, men hva han vant er det ingen som vet. En eske med mye rart i ble nemlig utlevert til han.

I dag skal det være trylleshow klokka 19 og kjenner jeg BondeLAN rett er det bare å være ta på seg hjelmen for det blir sikkert enda flere premiedryss i alle retninger her.

Alle er like fornøyde og akkurat nå er det et rolig tempo med behagelig lydnivå som gjør at man kan konsentrere seg om vanskelige spill...hva vil dagen ellers bringe?

Vi får se...men en ting er i allefall sikkert:
Dette er fantastisk morro!

HQ