Norsk
Blog

Jada, masa!

Skrevet av Lykkedragen den 15 januar 2011 klokken 12:38

Nytt år og masse nye muligheter!

Vel...iallefall er det et nytt år...
Neida...tuller bare. Selvsagt er det masse nye muligheter i det nye året.

Jeg har nettopp funnet ut at jeg er litt trangsynt når det gjelder spill og har nå begynt å utvide mine horisonter innenfor spill.
Black ops og WOW har nemlig blitt mine 2 nye hjertebarn. Snart kommer også GT 5 i postkassa og da må jeg vel bite meg i ordene: "GT 5? Niks..aldri i dette hus!"

Men det behøver ikke å falle i altfor god smak siden jeg venter på Dragon Age 2 og Hunted: Demon's forge. Sistnevnte gleder jeg meg mistenkelig mye til, med tanke på at jeg ikke har hørt så veldig mye om det. Tror rett og slett samarbeid på den måten kan bli kanonbra. Håper på at det dukker opp...og gjerne FØR den 24 februar.

For her kommer nemlig hovedsaken for at jeg blogger i dag.
Det kryper mot 24-27 februar..og for de få uinnvidde som ikke har fått med seg hva det er jeg er så sinnsykt opptatt av: BondeLAN'11 er på gang igjen!!!

Så nå skal jeg IGJEN mase på alle her inne om å hive seg med på et LAN litt utenom det vanlige. Fatisk gir jeg meg ikke før alle sier: jada,masa..vi kommer! :)

Store avstander kan jo bli en liten hump i veien på turen men jeg mener litt god planlegging og ikke minst gode venner, skal 10-50-100 mil ikke være et SÅ stort problem.

Man reiser jo til syden nesten på 2 dagers varsel, så hvorfor er Snåsa så mye mer vanskelig? Hmmm??
Togstasjon er det der..og henting skulle da ikke være så vanskelig. Alltid noen med bil der...ikke minst meg:)

Penger...hører jeg noen mumle bakerst nede der...penger er jo alltids et hinder for enkelte.
DERFOR er det viktlig å være tidlig ute og få BILLIGE billetter på tog/buss/fly ettersom hva man velger å reise med.
Planlegging gjør ting enklere og rimeligere enn man skulle tro.

Selv skal jeg "bare" reise 23 mil..Dr. Madnar Petrovich reiser fra Bergen...noe som er 160 mil tror jeg...(rett gjerne på meg om jeg tar feil) en vei..
Så grynt nå ikke om avstander og heller tenk muligheter.

Ta med dere en del venner..bestevenner eller venninner og kom.

Selv drar jeg med meg en del folk..noen kjenner jeg og andre ikke. Blir litt spennende å bli kjent med dem..om man rekker det da i all aktivitetene som er på dette LANet. Aldri et kjedelig minutt på BondeLAN er min erfaring. Om alt annet så synes jeg 3 dager er litt lite... :)

Sjekk ut www.bondelan.no og meld deg på!!

Litt press må jeg jo legge på en del her inne...og Tommy Kværnerud min venn...du slipper ikke unna!! Kan faktisk gjøre deg godt å komme deg ut av den mørke kjeller'n og inn i en mørk sal. Forandring fryder;)

Crazy_eyed_gamer 93: Du er med, sant? Du kommer bare til å angre om du ikke dukker opp.

Dr. Madnar Petrovich: Siden vi hadde det så koselig sist så er det nesten et must å få deg med denne gangen også...krysser alt jeg har at du bare er litt sein å booke plass...håper bildet ditt dukker opp i salkartet så snart som mulig:)

Her skulle jeg gjerne ha ramset opp en del flere folk..men de har alle meldt seg på,flinke GR-brukere.

Det er ei da...som ikke har svart meg enda om hun skal være med..jobben er jo litt vrien å få fri fra men..: Skeptisk-heksa: er du med til Snåsa?

Uansett: Bli med meg og mange andre til et LAN utenom det vanlige. Mulighetene for å møte Bernt Erik er store. Samtidig vil jeg si at premieprognosene er ikke så ille de heller med tankte på hva som flyr rundt i salen av og til: Musematter, spill, og masse annet snack som er lett å vinne bare man gir litt av seg selv. Du må bare rive deg litt vekk fra PC/PS3/XBOX/IPAD i noen minutter:)

Gjett om jeg gleder meg!!!!

HQ