Norsk
Blog

Jentetur til Snåsa.

Skrevet av Lykkedragen den 23 februar 2011 klokken 10:07

Hei og hopp alle sammen! En fantastisk dag er atter å skue med -20 grader og steiksol!

Men hvem har tid til slikt? I morgen er det endelig 24 februar, og da er det på tide å reise nedover til Snåsa...og til BondeLAN!!

Tiden flyr fort når man har det gøy...eller iallefall mye som skjer i livet. Har ikke vært så veldig aktiv her på GR de siste 2 månedene av mange årsaker. 1 av dem er at vi opplever nedbemanning på jobb, og det betyr at 1 mars sitter jeg uten jobb...

Det har ført til at jeg har jobbet intenst med å finne meg en ny jobb og har da den siste måneden vært på flere jobbintervju..det ene mer intenst enn det andre.
Faktisk måtte jeg sette meg inn i produktene deres og igjennomgå en test i tillegg til 2 samtaler så man blir litt satt ut av og til.

Ting nummer 2 som har tatt tiden min er WOW. Jeg begynte å spille det sammen med noen venninner og har rett og slett blitt sugd inn i det som om det skulle være et sort hull.

Jeg er ikke avhengig, men det krever litt tid å skal karre seg opp til level 85 når man har familie og jobb:)
Guilden venter spent på at vi jenter skal komme oss opp, så vi står på.

Men nå er alt lagt på hylla for ei langhelg utenom det vanlige. BondeLAN er det eneste som står i fokus og jeg gleder meg som en liten unge til å dra.
Holder på å pakke og lista blir litt kortere denne gangen enn forrige tur nedover.
Skulle gjerne ha hatt med meg alt av spill..men med tanke på at vi er 3 stykker som skal nedover ,og alle skal sitte på med meg...må jeg rasjonere og tenke fornuftig på hva jeg i det hele tatt kommer til å ha muligheten til å spille.

GR-medleminnene(hehe...MÅTTE bare) Tveraa og Suzy skal henge med på turen. Dessverre kunne ikke Skeptisk-heksa være med denne gangen heller. Jobben hennes er ikke snill og vi dømmer sjefen nedenom og hjem. La oss alle håpe at bilen nekter å starte i denne kulden og sjefen er nødt til å GÅ på jobb...hirr hirr hirr...

Så nå sitter jeg i stua og skriver dette mens jeg ser på et berg av ting som skal presses inn i en liten Saab 93..og jeg aner det er like mye som står hos mine venninner og venter.
Må vel begynne å tenke på å bryte alle fysiske lover som finnes i universet er jeg redd...

Men uansett så skal vi få det til..har ei stasjonsvog i reserve om det går riktig ille...men den er ikke spesielt god å kjøre på langtur så jeg håper i det lengste at jeg slipper.

Forrige gang jeg skulle nedover var jeg helt i 100...denne gangen må jeg vel si at jeg er i 1000!
Gleder meg til å treffe Dr Madnar Petrovich, Zuil, Ursa Minora og ikke minst Bernt Erik igjen.
Men det er flere som jeg ser frem til å møte og Snåsningene er et trivelig folkeslag.

Hvem vet? Kansje du også kommer?

Phu!..nei..må vel fortsette der jeg slapp og prøve å presse ting inn i den stakkars lille bilen min..
Og i morgen...da skjer det...SNÅSA!!! HERE I COME!!!!

HQ