Norsk
Blog

Finito! (BondeLAN'11)

24 - 27 februar er datoer som man ikke skal kimse av. BondeLAN leverer gang på gang, og denne gangen leverte gjengen så det sang. Om ikke dette LANet blir skrevet inn som et av årets beste så blir jeg meget forundret.

For det er ufattelig koselig og gøy å ta seg en tur til Snåsa i vinterferien. Det er nesten et must om man er intressert i spill og å treffe nye folk.
La det bare være sagt: Snåsningene er et utrolig koselig folkeslag og jeg bøyer meg i støvet av hva en liten bygd kan få til.

Jeg klarte å få med meg en del mennesker på LANet og alle som en har erklært at dette var noe av det beste de har vært med på.
Om det var den sinnsyke gode hastigheten på nettet eller alle premiene som fløy rundt i lokalet som gjorde utslaget vet jeg ikke, men den røde tråden igjennom hele LANet var god stemning og et fantastisk humør.

Må vel innrømme at det ble en del for få timer søvn igjennom LANet men det var så definitivt verdt det.

Møtte Kengro og Bernt Erik, som er noen få i et stor crew der nede. Kengro er seg selv lik som vanlig, men fikk ikke tid til å ta meg en prat med gutten. Han var opptatt med konsollparken, som vi alle på LANet kunne bruke når vi ville.

Bernt Erik har fortsatt verdens minste kontor. Jentene jeg hadde dratt med meg fikk sjokk da de så kontoret og bare så det er sagt: lite men veeeldig innholdsrikt.
Bernt Erik er en kjempetrivelig fyr og det er virkelig lett å prate med fyren. Hans brennende engasjement for ungdom er en sann inspirasjon for oss andre her i verden og jeg bøyer meg i støvet over hva fyren får til. Jeg ville så gjerne ha klonet den fyren:)

Denne gangen ble det veldig mye spilling og litt for lite sosialt på meg. Skulle så gjerne ha pratet mer med alle der, så dette tar jeg til etterrettning neste gang.
Uansett folkens: Dere er savnet og jeg gleder meg til neste år!

Møtte også Silje, datteren til Bernt Erik. Det var hennes første LAN og jeg tror det var spennende.
Hun ble sittende sammen med oss Vefsninger og da måtte man jo bare lete opp noe man kunne spille sammen.
Det viste seg at Slycollection har 2 player game, kalt Politi og Røver. Det var egentlig et veldig enkelt spill som viste seg å være rimelig vanskelig å mestre. Som tyv skulle du stjele vaser og sette de oppå taket i en "sikker sone", mens du som politi skulle gjøre alt i din makt på å stoppe tyven.
Du fikk noen få våpen og resten krevde god strategi og en god del koordinasjon.

Det er ikke ofte folk slår meg i spill. Men Silje har tydeligvis arvet en del spillegen fra pappa Bernt Erik og gruste meg så det sang. Jeg ble EID av en 13 åring:) LOL!!

Heldigvis var jeg ikke den eneste som fikk kjenne Siljes eminente spilleevner på kroppen. Flere av gutta prøvde seg og det viser seg at jenta her et eget lag med spill.
Men jeg klarte til slutt å få taket på det, og på slutten var det meget spennende å se hvem som vant rundene.

BondeLAN er kjent for premiene de har, og jeg er helt overgitt over de flotte premiene som dukket opp denne gangen.
Strømforskyninger, skjermkort, harddisker, minnepenner, spill og musmatter fløy rundt.
Denne gangen fikk ikke jeg noe i hodet, men ei venninne av meg ble truffet av en premie. Hun mumlet noe om at jeg ikke hadde tulla når jeg nevnte det med hjelm forrige gang..men meget fornøyd med premien.

Selv fikk jeg en del fine ting. Tapte i GuitarHerocompoen, men med tanke på den store premien og den fulle bilen min var det egentlig helt greit. Hadde ikke fått plass til lydanlegget uansett hvor hardt jeg hadde prøvd.

Fikk meg to helt fantastiske headsett til alle konsollene og PCen min. Noen filmer dalte også ned i fanget mitt og jeg fikk meg noen flotte t-shirts.

Den eneste Compoen jeg ikke er spesielt glad for at jeg havnet i, var spis så raskt du kan. De var røyka seifilet og det smakte helt j*****! Det verste var at det lukta så inn i F*** at alle i salen bare brekte seg:)
Klarte ikke å få det ned og gikk å lukta fisk hele kvelden:)
Men fikk hevn da...for jeg trua han som hadde utfordra meg til å få et kyss og fyren la på sprang:)

Neste år er det bare å joine på BondeLAN! Helt ufattelig morsomt og det er en opplevelse du virkelig lever på.
Vi må vise at GR-medlemmene er der det gjelder og jeg håper at flest mulig her inne blir med neste gang.
Ikke tenk på avstand eller at man ikke kjenner noen. Det er ufattelig lett å bli kjent med folk på LANet og jeg er jo der. Lover å prate med alle som kommer:)

BondeLAN'11 var en opplevelse for livet!

HQ