Norsk
Blog
PS3en gjør meg gal!

PS3en gjør meg gal!

Så har det skjedd da...mitt verste mareritt har slått til..i allefall nesten. Min kjære PS3 har bestemt seg for at nok er nok....

Bare for å ha det sagt: Nei...det er ikke kommet noe gult lys i min PS3..den har derimot bestemt seg for at nå har jeg pakket den for full med ting, og jeg får nå beskjed om at harddisken er full.

Ikke helt uforståelig siden jeg har den gammle typen med bare 60GB harddisk..men jeg vil ikke ha noen SLIM..den er stygg og dessuten er jeg avhengig av å kunne spille PS2 spill på den.

Jeg har nå holdt på i nesten 1 time og flyttet filer over til en ekstern harddisk, men det viser seg at det er ikke alt jeg får lov til å flytte rundt. Noen spillfiler må jeg ha PN+ for å kopiere og andre får jeg rett og slett ikke lov til å flytte.

Men uansett hvor mye jeg har flyttet og dyttet og slettet...det er jo selvsagt noe jeg vil beholde også...får jeg ikke nok plass til å kjøre Dragon Age 2...

AAAAArghhhh! Blir sprø!!

Et helt nytt spill som jeg faktisk har sett frem til, og nå får jeg ikke spillt det!!

Hva skal en jente gjøre?
Liker ikke helt tanken på å åpne PS3en helt heller..kansje jeg er nødt..men vet ikke helt hvordan jeg skal gå frem heller.

Er det noen der ute som har noen gode råd på hva jeg bør og kan gjøre?

Dette er i allefall ingen fantastisk start på helga...fy søren jeg er sur!
Hadde virkelig gledet meg til å spille Dragon Age 2 nå!!!!

AAAARGH!!!!!

HQ