Norsk
Blog

PSN-trøbbel

Jepp...ALLE prater om det og ALLE har sine meninger om problemet med hackingen av Sonys PSN.
Xbox-fans smiler fra øre til øre, og kan virkelig gni ting inn nå for de som uheldigvis har en PS3 i hus. Microsoft jobber sikkert på spreng slik at ikke det samme skal hende dem, mens de tenker "takk og lov at det ikke var oss".

Påsken i mine øyne har vært fantastisk. Uten nett-tilgang og lite spillmuligheter har faktisk fått meg litt nedroet innenfor spilling. Noe som har ført til at jeg slapper av og spiller mindre. Samtidig fører det til at jeg ikke er like aktiv innenfor GR, men det ordner seg sånn etterhvert.

Derimot har ikke tiden ETTER påske hvert like fantastisk. Kommer hjem til nyheten om at PSN hos Sony er blitt hacket, og at diverse sensitive opplysninger kan være på omveie.

Man kjenner usikkerheten sniker seg innpå, da jeg er en av idiotene som faktisk har brukt bankkortet mitt på PSN og lagret det. Må jo sies at det skjedde med en glipp av ei feiltrykking, men fant ut at det var jo så innmari lettvint å ha det der...så jeg lot det stå, mot bedre vitende, selvsagt.

Samtidig har jeg brutt alt av nettvettregler, virker det som. Nettvettregel nummer 1 er tydligvis å ikke ha samme passord på flere tjenester..problemet mitt er at jeg har en helt utrolig mengde nett-tjenester som krever passord...Dette har ført til at jeg har ca 5 passord som jeg rullerer på disse, siden mitt kaotiske lille hode rett og slett ikke klarer å huske flere. Selv nå sliter jeg med å huske hvor jeg bruker hvilket passord, noe som fører til en mengde prøve-og-feile-inntastinger før jeg faktisk får logget meg på.

Så jeg begynner å se litt mørkt på dette med nye passord hele tiden.

Uansett hvor alvorlig dette med PSN er, er jeg forbausende rolig. Jeg har vel egentlig bare gått og ventet på at noe slikt skulle hende meg. Dessverre skjer slikt oftere enn man tror, men jeg hadde faktisk ikke trodd at Sony skulle være den som lot mine personlige opplysninger falle i andres hender.

Uansett fører dette til noen små irriterende problemer. Jeg må følge med på kontoutskriftene mine i en evighet fremover. Jeg må passe meg for mails fra personer som utgir seg for å være Sony eller annet som ber om enda flere sensitive opplysninger. Jeg må sitte og få høre:"Hva var det jeg sa" og "HAHAHA, Xbox ruler" i en evighet..noe som faktisk kan føre til at jeg kan begå straffbare handlinger, som for eksempel trykke PS3en min i halsen på den jævla Xboxfanboyen..og jeg har ikke PS3 slim!

Men det verste av det verste er at jeg måtte til banken..onde slemme banken..
Jeg tok en prat med dem ang dette problemet og vips så sperret de kortet mitt og klippet det i to!!
Jeg følte meg naken...og blakk.

SÅ her sitter jeg da. Kan ikke handle på nett, kan ikke kjøpe noe jeg bare har lyst på siden jeg faktisk må tenke meg om angående pengebruk da jeg må gå med KONTANTER(fysjom) i en utrolig liten pengbok.

Det tar noen dager å få nytt, så jeg må vel belage meg på å gå sånn i en liten uke antar jeg.

Har sittet og laget nye passord i en evighet og ikke minst...jeg krysser fingrer og tær for at jeg nå ikke opparbeider meg gjeld i et eller annet land, eller blir ettersøkt for noe kriminelt av kripos.

Nei..det er ikke lett å være gamer lengre...begynner faktisk å savne SNESen min...

HQ