Norsk
Blog

Valpetenner og ledninger

Skrevet av Lykkedragen den 14 september 2011 klokken 22:28

Heisann alle sammen. Seriøst lenge siden jeg har blogget noe som helst. Grunnen er WOW som jeg begynte å spille nå i vår..men nå er jeg lei av repeterende oppgaver og kjedelige instanser...at last:)

Så hva har skjedd i livet mitt som er noe å fortelle? Tja..egentlig lite..bortsett fra den lille faktoren at det har dukket opp ei lita valpejente i huset. Trivelig hårnøste av en pointer som er kjapp og leken, med MYE energi.

Så mye faktisk at jeg begynner å lure om jeg har kondis til å gå turer med dette nurket. Jeg er jo gamer og har jo deretter kondis..eller mangel på kondis er vel det rettere ordet.

Uansett...det klør tydligvis i valpetenner titt og ofte. Alt for gjennomgå. Sko-sofa-sokker-leker og ikke minst Ledninger...

Det siste var ingen god oppdagelse da hun klarte å kverke laderen til DSien til lillemor i huset. Stor tåreflom av 6 åringen som trodde at livet stoppet opp siden hun ikke kunne spille mer:)

Heldigvis har jeg jo en del DSer i huset og jeg trøstet henne med at det ikke var noen krise..vi hadde flere ladere i huset:)

Da skulle man jo tro at man hadde lært leksa si..ikke sant?

Men neida..

Dagen etter drepte hun strømforsyningen til PCen...(god grunn til å slutte å spille WOW med andre ord..) Problemet er at jeg er megablakk..så jeg har ikke råd til ny før neste lønning.

Panikken min tok meg da jeg her om dagen så skuffa til alle spillkontrollene mine var åpen og hunden hadde hodet nedi den..

Ba en stile bønn om at hun ikke hadde spist opp kontrollene eller eventuelle HDMIkabler..og for første gang på lenge ble jeg hørt!!(skulle jo da selvsagt ha bedt om å vinne på lotto eller noe, når jeg var på gli..men kortenkt som jeg var ble det bare et kjapt takk istedenfor)

Uansett...Valper er intense skapninger men akk så morsomme:)

Noen som har fått spist opp noe av kjæledyr? Eller er jeg den eneste som har opplevd dette?

HQ