Norsk
Blog

BondeLAN 2012

Skrevet av Lykkedragen den 23 september 2011 klokken 11:22

Akkurat når man begynner å slite med å komme seg opp om mårran, når øyenlokkene føles som sementblokker og det begynner å bli ufyselig å sette foten ned på gulvet i fare for å få forfrysninger...når du bare tenker: bare TI minutter til under dyna...og man rett og slett bare ikke VIL..uansett hva det er..DA skjer det..

Sitter og ser på facebook og den beste meldinga jeg har fått på ei god stund:

Du er herved invitert til BondeLAN 2012 som går av stabelen 22-26 februar 2012 KL. 16.00

Kommer du?!?


Hell yeah, klart jeg kommer!! Trykker på deltar med et megastort smil og gliser fra øre til øre.
Det er på tide å møte gjengen igjen. Verdens mest trivelige og småtullete gjeng av noen gamere...og jeg bare MÅ ha plassen min dette året også. Håper alle setter seg på vante plasser slik at jeg finner Zuil rett bak meg:)

Det kommer nok som alltid være enorme premiedryss, hysteriske konkurranser og latterbrøl. Nye folk å prate med, og ikke minst få endelig avgjøre diskusjonen EN gang for alle: Hva er best? Konsoll eller PC?

Har litt arbeid fremfor meg siden jeg må jo så definitivt slå gamlerekorden med å få med meg folk dit da...og her kommer dere folkens inn!

Jepp, jeg skjønner problemene med å bare være 16 år og bor i gokkimokk et sted...jeg skjønner også at foreldre er noen strenge dyr som titt og ofte lager krøll i planene som inneholder det minste spor av gøy, og ikke minst: SKOLE...den kjipe skola som ALLTID ødelegger for morroa..HELE tiden:)

Men det er der man må begynne å være litt lur, ser dere.
Sjekk ut når dere har vinterferie og begynn å bearbeide foreldre allerede nå!
Spør kompiser/venninner om de vil bli med og finn frem reiserute og annet dere trenger å vite. Gå til frontangrep med all informasjon inne slik at man alltid har et godt svar om det skulle bli noen spørsmål.(det blir det..det kan jeg love dere)

Jeg er som alltid tilgjenngelig for hjelp. Kan prate med folk på telefon og mail om det er noe foreldre lurer på. Eventuellt ta kontakt med BondeLANcrewet.

OG spar PENGER!! Samle brusflasker, gå med avisa, vaske biler, måke snø eller noe annet smart som fører inn gryn. (TK: jeg tenker på deg:))

For dette blir en opplevelse dere ikke må gå glipp av. Godt samhold, sosialt og usosialt samvær, mange konkurranser bl.a Battlefield 3, CS 1.6 , Starcraft 2 og League of Legends...konkurranser både på PC og konsoll.

OG så må dere jo sjekke ut den gale gamle dama som spiller PS3, Xbox og WOW!!
(freakshow ^^, )

Er det noe da jeg har glemt å fortelle? Sikkert:)
Dere kan jo sjekke ut BondeLanbloggene mine fra de forrige gangene jeg var der om dere er i tvil om dette er noe for dere.

Det var nemlig ikke fritt for nerver og sommerfugler i magen første gangen jeg dro nedover dit...mens nå er det bare sommerfugler av rett og slett glede..og en smule utålmodighet for at det ikke er februar alt nå:)

Sees vi der?

HQ