Norsk
Blog

BondeLAN'12 har begynt billettsalget

Skrevet av Lykkedragen den 7 november 2011 klokken 09:56

Jepp!! Neste års happening som du bare må få med deg om du kan kalle deg en smule intressert i spill, har begynt billettsalget!!

Det er med en stor iver og glede at jeg har fått informasjon om at nå har BondeLAN'12 åpnet for billettsalg! Har selvsagt allerede kjøpt min billett, og med den nye PCen og skjermen i hus gleder jeg meg som bare en liten Lykkedrage kan.

Ser frem til å møte alle kjente der nede. Det er jaggu snart 1 år siden sist, og jeg kan nesten ikke vente med å diskutere Minecraft, WoW og alt mulig annet imellom himmel og jord.

Lurer på om det kommer til å regne premier denne gangen også?
Er spent på hvor stor skjerm Yngve (dr. Madnar) har med seg denne gangen, og hvor mange skjermer som nå er "in". I fjor var det 6 stykk..regner med at 9 kansje står klar for testkjøring denne gangen:)

Gleder meg til å treffe crewet fra BondeLAN, og selvsagt Bernt Erik som alltid dropper innom for å si hei. Datteren til Bernt Erik, Silje er også noen jeg virkelig ser frem til å møte igjen. Vi snakkes altfor lite og jeg gleder meg til timelange samtaler mens hun gruser meg i ett eller annet spill..igjen. (memo til meg selv: Må trene hardt)

Lurer på om noen kommer til å diskutere spillestil i år. Konsoll VS PC er en diskusjon vi aldri klarer helt å legge ifra oss.

Nei...kan ikke vente..vil dit NÅÅÅÅ!!!!

Så om du vil være med på en kjempekoselig spillevent med muligheter for å treffe folk med samme interesser, og vinne fete premier kan du rett og slett gå inn på:

http://www.bondelan.no/

Kom igjen GR!! Vis at vi er der det gjelder:))

HQ