Norsk
Blog

NÅ er det F** meg nok!!!

Skrevet av Lykkedragen den 1 desember 2011 klokken 11:44

Skulle blogge om at jeg endelig.(!)..endelig har funnet kosefaktoren igjen i et spill. Men siden jeg er litt lat i dag tok jeg gamle laptopen min(min kjære ektemann har arvet den) i bruk. Giddet ikke å gå opp til pikerommet. Og hva skuer mine øyne?!?

Eller rett og slett: ha skjer når jeg trykker på tastaturet?!? INGENTING!! Det kryr av smuler i det!! Mannfolk er noen griser! Det er det dere er!!! INGEN UNNTAK WHATS SO EVER!! HØRER DERE?!?

Skulle skrive en anmeldelse og greier..men nå fungerer bare halvparten av knappene så godt at de faktisk registrerer at jeg trykker på dem..resten må jeg nesten slå ihjel for å få de til å registrere at jeg trykker på dem.

NÅ er det nok!!
Han har ikke vett på å ta vare på elektriske ting! Han har rotet bort spill (fyren er kronisk idiot med å ikke legge plater i coveret igjen!) Han fatter ikke at ledninger IKKE må ligge fremme når vi har valp i huset(ergo: mange oppspiste ledninger i dette huset) Han har nesten knust xbox 360en min, og gir 2 åringen min PS3kontrollern når han nettopp har spist sjokolade!!(DEt finnes vaskekluter i huset!!!!)

Jeg erklærer herved krig til alle grisete menn der ute!! Man bøller fan ikke med jenters gamerutstyr!! Nå skal jeg finne frem jaktutstyret hans..tømme ut aminusjon..spre vitale våpendelere rundt om og klippe hull i norønnabuksa, og ikke minst smøre lim på skia!!

Så skal vi se da, hvem som får ha utstyret sitt i fred heretter!!

Lagt til 2011-12-01 11:45:
Er det en del skrivefeil er det smulenes skyld!! Bare så dere vet det

HQ