Norsk
Blog

...Jeg er ditt verste mareritt...

Skrevet av Lykkedragen den 7 februar 2012 klokken 22:01

..du bare vet det ikke...enda. Der du lusker og titter rundt,, glor jeg på deg fra et hjørne og smiler ondskapsfullt. Jeg vet du kommer nærmere..ser det på gangelaget og det flakkende blikket at du vet ikke...og din intetanende skal bli den største tabben du gjør.

Høres det kjent ut? Går du noen gang inn i spillbutikker uten å vite hva du skal ha? Mens suget etter et nytt spill bare er der?

Jeg elsker spillbutikker. Kan tilbringe timer i hyller og titte på allslags duppeditter og dingster. Jeg har alltid lyst på å finne meg et spill...et spill som kan få meg igjennom tørken til neste store tittelrelease, og bare kansje blir et spill som viser seg som den store overraskelsen jeg trengte. Et kosespill av dimensjoner...

Problemet mitt er bare det at det som oftes er det helt motsatte som skjer. Et ulumsk monster som er plassert på hylle, pakket inn i plast og stirrer meg i hvitøyet, uten fryk..velvitende at akkurat jeg, jeg det uvitende dumme nautet skal om ikke altforlenge bli knekt..som en liten skjelvende geleklump liggende under bordet, gråtende og ber om nåde...for gameplayet, lagringen, vanskelighetsgraden eller bugs gjør spillet til det verste marerittet i manns minne.

Jeg har gjordt mine tabber oppigjennom årene. Gud..jeg har gjordt tabber..og av og til lurer jeg på om jeg faktisk begynner å like selvpiningen..ffor jeg kjøper gang på gang dritt.

Har lært en del ting da:

Man kjøper ikke spill som ender på tittel "***** the videogame." Det er som å skyte seg selv i foten, trekke ut tennene og spise dem etterpå, derav få diare og blø i ræva samtidig.

Man hører ikke på nabo-gutten eller andre idioter som påstår at spillet er bra selv om anmeldelsene sier det motsatte. De er bare intressert i at du også skal pines...torturistene.

ALDRI stol på ansatte i en spillbutikk om blikket deres flakker når du spør om tittelen er bra. Har de heller ikke prøvd det..skygg unna! De vet det er dritt og nekter å bruke livet sitt på det.

Mitt verste spillkjøp er og blir: Dragons lair til NES-systemet. INGENTING slår det spillet i å få en person til å krympe til en flekk av ingenting mens det ler rått av deg og spytter på deg hånlig.

Her er linken for å vise grusomheten som får meg til å krype i redsel den dag i dag.

Kan jo si så mye som at jeg kom meg faktisk til 5 skjermbilde..før jeg ga opp.

http://www.youtube.com/watch?v=00xIvTOLrYA&feature=fvsr

Eller prøv det selv og si meg hvor langt du kom:

http://www.playnes.net/play/287/Dragons_Lair.html

Så..har du gjordt noen dårlige kjøp i det siste? Hvilket spill er det verste spillet du noensinne har spillt/kjøpt?

HQ