Norsk
Blog
King of the Castle!

King of the Castle!

Alrigthy than...Jeg har kjøpt HUS. Enebolig på landet !

Mitt nærvær på GR forumet har vært litt fraværende den siste tiden og det har hatt sine grunner.

Jeg og min lille familie solgte vår lille leilighet i Bergen sentrum og flyttet til Askøy, nærmere bestemt Ask, utenfor Bergen.
Etter å ha bodd i kjernen av en relativt stor by i godt og vel 25 år, ble tanken på å komme seg vekk mer og mer fristende for meg og min utvalgte.

Jeg må si at det føles SVÆRT tilfredsstillende.
Uten å utlevere meg selv eller fortelle «tårevåte» historier, sånne som vi ofte får servert i helgemagasinene fra landets største aviser (vi elsker jo å høre hvor «tøft» det må ha vært å være glam-modell eller tjukk vokalist i rockeband) vil jeg si at for bare fem, seks år siden var tanken på det livet jeg nå lever helt fremmed.

Å ha utsikt fra stuen med skog, fjord og fjell ??
Egen hage med to terrasser, plen og epletre ??
En egen kjellerstue med alle instrumentene mine, DVD, blu-ray og Cdèr fra gulv til tak og ikke minst alle spillene + Xbox360 og TV`n ??
Det føles veldig godt.

Her kan jeg sitte, med ryggen til verden, og stirre ut over fjorden å bare drite i alt. Og det gjør jeg.. uten et fnugg av dårlig samvittighet.

Det blir et fint sommerhalvår. Skjærgårds kos med min lille datter om morgenen, plenklipping ect på dagen og grilling og en øl eller to om kvelden.
Og til høsten igjen har jeg både plass og anledning til å game, se filmer og holde meg oppdatert i den popkulturelle jungel, i min egen lille «hule» i kjelleren.

Altså:
Gift med barn, bil, katt, hus og huske i hagen.
Da jeg var yngre var dette verst tenkelig senario...
Men:
DET ER IKKE BARE DØVT Å ENDELIG BLI VOKSEN !

HQ