Norsk
Blog

Litt om TV-serier og sånt..

Godt Nytt år !
Vinteren kjemper seg videre og selv om solen har snudd, som det heter, er det framdeles midt i den verste tiden på året i min bok. Kaldt, mørkt og ræva.

i bloggen "hjelp til selvhjelp" etterlyste jeg netflix anbefalinger. Det fikk jeg, og mange av dem var gode også. Takk for det.
Etter å ha lastet ned og sett i løpet av to kvelder sesong 6 av mine elskede bikere i Sons Of Anarchy blir alt annet ganske blekt, men noen var så elskverdig og gi meg Homeland, S.1 og S.2 til Jul.
De som har laget den serien har gjort EN ting riktig. De har castet Claire Danes. Hun bærer den serien alene. På tross av et gjennomsiktig plott og statiske medskuespillere gir hun et liv til sin karakter, som jeg ikke har sett maken til siden Mr Gandolfini i The Sopranos. Hun er dønn troverdig som MENNESKE. Ikke bare som CIA agent.

Jeg fikk også to sesonger med Game of Thrones.

Jeg har ikke giddet å kaste meg på GoT kalaset tidligere pga at det dreier seg om såkalt "fantasy". Jeg har et litt anstrengt forhold til denslags. Alle forteller meg at det er jævlig bra og at det er et voksent innhold ect, men jeg har vegret meg litt...
Nå har jeg sett de tre første episodene og jeg gleder meg fortsatt til at dette skal begynne å bli "voksent". Hallo ??

Jeg tilgir uansett aldri HBO for å ha kanselert Deadwood etter kun tre sesonger. DET var serie det !

Når det er sagt så bor det en liten gutt i meg som gleder seg veldig til å se hva Disney gjør med Star Wars framover. Gleder meg som faen til å benke meg i kinosalen å høre The Overture DUNDRE over høytaleranlegget. Det mååå bli bra.

Anyway.. nok blogging for denne gang.

HQ