Norsk
Blog
#O2K GnR

#O2K GnR

I anledning helgens utfordring vil jeg benytte meg av muligheten til å anmelde, eller rettere sagt hylle tidenes beste album.

I 1987, da 80tallet var på sitt verste eller da 80 tallet var på sitt mest 80talleste, for å si det sånn, var musikk bransjen preget av overprodusert, over stylet og meningsløs pop og rock. Permanent i håret og synther preget musikkbildet i all hovedsak. Men i det året ble det også utgitt et historisk album !

Appetite for Destruction 53 min med tidløs, klassisk og kompromissløs Hard Rock.
12 klassikere uten et kjedelig øyeblikk på rad og rekke, med en vilje, spilleglede og energi som aldri, hverken før eller siden har blitt prestert.
Fra første akkord i Welcome to the Jungle til siste anslag i Rocket Queen er dette mesterverket et eneste forbannet fyrverkeri ungdommelig vilje, raseri og spilleglede. Riffmakeri og låt skriving på sitt ypperste og arrangementer i toppklasse. Tekster som er nådeløs og evig aktuelle. En stemmebruk som går fra fløyelsmyk til pur galskap uten krysse grensen til parodisk, men definitivt inn i historien som ikonisk.

På tross av et mye mindre kommersiell produksjon og null vilje til å tilpasse seg tidsåndens image tok Appetite for Destruction verden med STORM og har solgt over 30 millioner eks.
Alle kjenner til denne platen. Alle som sier de liker rock MÅ eie denne platen. Den er tidløs. Den er historisk og den er JÆVLIG bra

Guns n`Roses er ikke verdens beste band gjennom tidene. Men Appetite for Destruction er uten tvil verdens beste rocke album !

http://en.wikipedia.org/wiki/Appetite_for_Destruction

HQ