Norsk

Nintendo NES madness!

14 år har gått sida sist eg spelte super mario bros på NES. Eg var 6-7 år og pimpa that shit all day long. Siden den tid kan eg ikkje påstå å ha spelt eit mario spel som var like bra (no har eg egentlig ikkje vært nåkke stor mario fan bortsett ifrå det eine spelet som er god damn meg det beste mario spelet ever!)

Jappadi japp, sidan eg budde i tyrkia og konsoll markeden var tydeligvis litt føkka der back then (er ikkje NES 20 år gammalt?) skippa vi alt som heitte super nintendo og 64 og hoppa rett på Playstation 1. (dette var vel i 1999, eg var 9 år) Dåkke kan tenke dåkke overgangen og alle regnbågane som taut ut av alle kropsoppningane mine då eg prøvde Jurassic Park og Medievil for første gang. Good lord....(søstra mi kjøpte med eit uhell Resident Evil 1 til meg og. Sover forsatt med lyset på)

tru meg alt ditta har ein poeng, eg blei berre litt revet med her...

ANYWAY. Poenget er at sidan playstation 1 og 2 og data og xbox og ds og cho og hei og flytting hit og dit har eg engang ikkje SETT ein NES på minst 10 år. Fram til et par uke siden då eg fant ein på qxl. Fekk han for 2 daga sida og har gama mario til auga mine blei til rosina. Poenget med dette poenget er at 14 jævla år har gått. Eg har blitt 14 år gamlare, smartare, kjappare og sterkare og etter 14 år dør eg på NØYAKTIG samme plass kvar jævelske gang. Ditta fekk meg til å banne å steike og finne på ord som ville gjort den verste sjømann skjemd når eg var 7 og det gjer det endå! (berre at ingen synst det er søtt lenger, no er eg berre ein creepy fyr med skjegg som snerrer)...

Så poenget er.... FUCK, korta på bordet. Det er ingen poeng. Eg MÅTTE berre sei det til nåkken og madammen er dessverre ikkje spesielt interessert i å høyre om ninja turtles lignande vesen som DIGGA å skjekke kor langt inn i skallen min dei kan få ein hammar(dei som har spelt mario veit ka eg snakkar om). Neida ho vil heller snakke om kjærleik og sånn -.- Så då var dåkke neste mann på lista (menn og damer?). Ikkje nåkke poeng å sjå men hey, så fekk dåkke litt lese stoff idag og.

PS: Eller jo! Eg kom på eit poeng! Det er sikkert fordi eg har blitt skjemd av alle dei enkelass spela som finnest no får tida at eg suge ass på mario for det spelet er faen meg nådelaust! Fucka du opp betyr det at du FUCKA UP BRO! Heilt tilbake til starten med deg og ikkje kom tilbake før du har grodd litt kahoonaz!

HQ