Norsk

Mitt liv som ein altmoglegmann

Nåkken folk digga sikkert å være ein altmoglegmann men det med altmoglegmenn er at om man ikkje er ein ifrå scratch så får man eit helvete medan man prøvar å være ein.

Denne egentlig ikkje altmoglegmannen er nemlig meg. Som dykk kanskje fekk med dykk i fjor så jobba eg med eit spel som heiter MUD. Den er lagt på is for 2 år no sidan eg må jobbe med andre ting.

Sida eg pluss minus har lært meg å animere i 2D no har eg steget i rankane og begynt å lære å animere i 3D! Så kven veit kanskje MUD ender opp med å bli eit 3D spel! Implying at eg finner gode kodare!

Paralelt med ditta har eg no begynt å verdens mest poenglause fag som går ut på å spele og bli pro på eit jævla dritt spel som heiter Second Life. Meininga er at vi skal modde spelet og prøve å tjene penga og shit. Eg skjønna ikkje poenget sida vi egentlig ikkje lære shit på det men TID tar det uansett. Det skal visst gå an å animere og importere 3d objekter inn på spelet men vi får sjå.

Som om alt ditta ikkje er nok har vi begynt å ta ganske av med bandet som eg er med i. Vi øver i 5 timer to ganger i veka og er vi heldige lager vi ein demo snart og kanskje eit par live shows. Stay tuned for det!

Allerede no begynner det å balle seg på og dykk lurer sikkert på kortid eg sover (svaret er aldri) men det er ikkje over! Eg har også fått eigen spalte på ein side som heiter Spillverden.net kor eg vil ifrå no av laste opp annmeldelsane mine minst 1 gang i månen. Ein slik video tar 15 timer å lage (manus, tegn alt, lese inn lyd, redigering, tid som går på små problem som oppstår underveis). Deus Ex Human revolution annmeldelse er ute NO! Som om ikkje det er nok har eg no begynt å interessere meg for skriving i tillegg (litt av grunnen til denne uvanlig lange bloggen).

Eg er ikkje sikker på om denne bloggen hadde noko poeng. Åh jo! Eg trur eg skal begynne å blogge litt meir her inne om film og sånt. Vi får sjå korleis det går. Det fine med blogger er at man får ting ut :) Take care!

HQ