Norsk

Noen som er keen på Point n Click?

Hello everybody! Nok ein gong er eg her for å vise dykk kva eg har holdt på med i det siste! Det har vært tørt i annmeldelse fronten og amnesia har eg ikkje toucha på snart 1 år. Einaste dåkke har fått sett er eit par triste minecraft videos i ny og ne, og alt dette er det altså ein grunn til.

Dei siste månane har eg og eit par andre dyktige folk jobbet med eit point and click adventure spel (som selvsagt har vår eigen vri).

Spel som dudefish! Ein dude som plutselig ein dag våkner i havets dybde som ein gullfisk med hukommelses tap! Finn ut kven du egentlig er og prøv å finn ein måte å bli menneske igjen i løpet av forhåpentligvis 5 episoder med fun fun fun pointing and clicking!

Alle i gruppa har vært veldig effektive i det siste og visst vi fortsetter sånn kan vi bli ferdige med ein demo til sommaren og kanskje heile spelet til slutten av året!

Lyst på ein teaser / trailer? Skjekk det ut!

http://www.youtube.com/watch?v=ZcqpVaLka9s

Då har eg tatt meg fri ifrå jobbinga lenge nok så no flyr eg tilbake til hula mi! Ha ellers ein feit laurdag og ikkje vær sjenerte med spørsmål og comments! Tutteluu!

HQ