Norsk
Blog
Age of Conan oppstyret

Age of Conan oppstyret

Skrevet av Noral den 4 juni 2008 klokken 16:55

Vis det er noe som vi alle i hele Norge vet, er det at AoC er kommet ut på markedet.
For meg er dette bare stress, og masse rare tekster om hva alle spillelskere vil si om hva de selv synts om spillet, og andre spill.

Erfaring: lvl 23 Rogue!

Jeg vil da sette opp noen punkter om, litt hva som helst som jeg synes om AoC!

NUMMER 1!

Pupper! Pupper er meget spesielt for oss "menna". Hvorfor klage hysterisk over at brystene til din kvinnelige karakter er blitt mindere. Vis du har sett bilder av hvordan de så ut før, så forstår du at det ikke har noen verdens ting å gjøre med pupper så store som Luftballonger eller trøkkt en bøtte med silikon i de. I Conan's tid var det ikke noe silikonpupper, men noen var jo begavet med litt større bryster enn andre. Pupper i spill skal bare tilltrekke seg enda flere mannfolk til å spille de. Men mange jenter som spiller disse spillene synes det kanskje er trakaserende å se "Guds gave" bli brukt som reklame.
Jeg synes det har på sin plass at det skal være helt normale og fine bryster i ett spill.


NUMMER 2!!

Age of Conan er overalt! På nettsidene til de store avisene VG og Dagbladet er det store fine bilder om hvordan Age of Conan er, men en liten hake er at det helst er noe negativt det er snakk om. (I det siste ihvertfall) Disse innleggene på nettavisene dukker opp ca en gang vær 3'de dag.
Det er alltid ett eller annet en spillglad fyr i ett av disse bladene som har lyst å dele med verden. Slenger ut bilder og blogger om alt mulig som har skjedd i dette nye og fantastiske spillet. Bare fordi våre venner i Funcom har utviklet dette unike spillet betyr det ikke at det skal spamme "Nyhetene"! De som vil lese VG vil finne ut om hva slags vær som blir i morgen, om Vålerenga vant eller sugde, om noen har tent på en bil i Irak. (Dette er nesten ett problem VG burde sett nærmere på, for det er ikke det ryktet VG har som å være spill-announcer.)
Jeg ser på dette som gratis reklame og nesten som om de som legger ut disse innleggene vil at alle skal spille Age of Conan.
Men Funcom har jo bare servere til å klare rundt 400.000 ++ spillere. Dette gjør så at serverene lagger noe utrolig stort mye, siden dette spill krever veldig mye av din stakkarslig "Just good enough to play WoW, and The Sims 2! With every expansion-pack" - PC. Så det er (Desverre Funcom) fryktelig mange folk som slutter eller gir opp etter å spilt i 100 timer med lag. Som egen erfaring gadd jeg ikke mere enn til lvl 23 med lag. Mange andre har gitt opp enda tidligere, og noen fortsetter å presse seg igjennom PvP, Questing, og løpe i byer med lag.
Men i USA er dette faktisk ett kult spill for mange, og de har jo vært igjen en del med Crysis og problemer med nettverk.
Det er jo utrolig hva Funcom har skapet må jeg jo si. Det er jo veldig fint og pent når man ser på Screenshot's fra folk med Pc til 50K+

Ja, Age of Conan er barbaren som er jenters drøm og guttas idol. Og har vært i det store media i store mengder, at tilogmed Bestefar, Bestemor, Tanter, Onkler, Mamma, Pappa, Lillebror på 3, Storesøster, Venner, Bekjente, Folk jeg ikke kjenner, Store mennesker, Små mennesker, Hunden til Lars og Gullfisken til Bush vet at det har kommet ett MMORPG spill om dette barske mannfolket!

NUMMER 3!!!

Vis man skal velge mellom å spille World of Warcraft med The Burning Crusade eller Age of Conan: Hyborian Adventures.

Pluss (+) og Minus (-) om begge spillene.

WoW:TBC

(+)Masse mennesker!
(+)Masse å utforske.
(+)Ikke så høyt lvl cap, men tar nok tid.
(+)Masse som mange spillutviklere griner for fordi de ser hva nytt og masse spesielle funksjoner i spillet som det hadde vært perfekt å ha med i deres.
(+)Auction House (AH)
(+)Morsomme NPC, Humor
(+)Thottbot, WoWhead
(+)Våpen for nesten hver eneste lvl.
(+) 3 forskjellige zoner å lvl i hele tiden. (Untatt Outland)
(+)Alliance og Horde.
(+)Magisk
(-)Masse barn som ikke skjønner spillet.
(-)Veldig mye tid du kan bli alene (For det er så stort).
(-)Veldig kjedelig å queste, siden det er langt å gå.
(-)Alltid undertøy på
(-)Game Cards
(-)Goldsellers.
(-)At du kan bli kalt "n00b" av hvem som helst.
(-)Rogue's.
(-)Mange kule ting tar tid, Gold, andre spillere og ikke minst skillz for å oppnå.

AoC:HA

(+)Det er ett veldig detaljert spill, med flotte utsikter.
(+)Skape en helt unik person.
(+)Nakne bryster
(+)Mounted Fight's.
(+)Helt nytt angrepssystem.
(+)Meget bra laget vann.
(+)Omhandler noe som mange som ikke er spesielt spillinteriserte har hørt om.
(-)Lag (Nå ihvertfall)
(-)Veldig høy lvl cap
(-)Merkelig Guild system
(-)Fly Mounts
(-)Ett lite område å kunne queste (Spesielle zoner for å lvl)
(-)Noen ble lvl 80 på utrolig kort tid
(-)Personen hopper utrolig merkelig. (Prøv dobbelthopp eller mere, mens du løper forover. There you go!)
(-)Noen småting som gjør at NPC beveger seg rundt om de ikke skal (Dette er jo nesten en selvfølge siden det er nytt, + en del andre småting)
(-)Ingen thottbot! (Det nærmeste er vel http://aoc.mmodb.com/
(-)Game Cards
(-)18år
(-)Og mere lag
(-)Mere "Minus" enn "Pluss"

Denne blogg består av egne meninger og bare ting jeg har lest og ikke noe Fakta-søking på Google for mine påstander, og min elskov med WoW.

JEG er ikke ansvarlig for skrivefeil, merkelige settninger, rare ord, nedtrykkelse, sinne (som forekommer av lesing fra AoC-elskere) og trusselbrev/trusselkommentarer på denne blogg. JEG har ingen anelse om det er tilsvarende blogger liggende ute, eller andre teamer/inlegg som tillsvarer dette.

All rights reserved. (C)1991 JEG. All rights reserved. (C) 2006 Gamereactor.

HQ