Norsk
Blog
Mission Accomplished!

Mission Accomplished!

Skrevet av Noral den 17 juni 2008 klokken 22:18

Mine meninger er store, der har du ordet. Hva kan man gjøre, når noen tar ifra deg føde. Si ifra, "dette vil vi ikke ha noe a". Jeg sier Anime er bæsj, da sier du næsh! Dette rævva dikt er ikke min plikt, men får det til, vis jeg vil.

Lei meg jeg ikke være, si mine meninger jeg kan. Sinte alle sammen er, jeg ikke føle synd. Dere suge alle mann. Fortelle noe spennende jeg skal.
(Meget dårlig Yoda ting, var bedre den jeg dro på Thomas)


Huih og hei!
Dette har gått inn på mange det jeg skrev om Anime/Manga.
Jeg har ikke hatt noen håp om at noen er på laget mitt. Det man forteller er for å informere eller opplyse. Det jeg sa var det jeg faktisk mener om Anime uansett om jeg faktisk har lest litt og sett en episode Naruto (jeg gremmes enda)
Dette var totalt fælt å gjøre. Men dere har presset meg til å ta en titt.

Daniel, Mod: Er det lov av Moderatorer å ta personangrep på brukere? For noe den vi si.

ES: Jeg skrev ikke den bloggen for å få flere venner, derimot det ble til at jeg fikk enda flere fiender.

Animeelskere: Det er ikke at jeg ikke liker dere, jeg liker bare ikke Anime. Ikke noe personlig, men det ble til det siden dere gjorde det samme til meg.

"Du er dum du. Dette er det dummeste noen kan meddele. Dummeste og mest usæriøse blogg ever. Du kunne jo ihvertfall gjort en research enn å bare være tulling da"
MEGET modent av dere, og dere er akkurat som meg. Ikke noe nøytral eller åpen for noe nytt.

En må stå frem å fortelle at ikke alle er enige i en ting. Og for å si det, er jeg stolt av å være den første som jeg har sett som har fortalt nesten rett opp i fjeset på Anime folk at det sux0r alt og alle.
(Skulle nesten fått en medalje "En som står frem og sier noe dumt")

Jeg vil gi en medalje til alle på GR som har vært med i denne diskusjonen (Selv om det egentlig ikke skulle bli noen i utgangspuktet, vet jo at det kom kritikk, men ingen lang sak med blogger som faktisk kommer med argumenter imot min. Første i historien(?))

Dere står sammen og stoler på hverandre, dere holder ord, backer hverandre opp, gir selvtilitt til personer, forteller følelser, sier meninger og er venner.

Dette er en meget god ting å ta med seg i livet, men det blir litt dumt å gjøre dette for å skvise en ut. Dere burde også tenke på at det er forskjell på mennesker og ingen er like. Mange er total uenige i hva du setter høyest.

Jeg kan godt komme med flere ting som jeg ikke liker. Men dere er litt for opphisset til dette akkurat nå.
Jeg synes det er bra dere ikke sender hat-gjestebok-meldinger eller hat-pm, og forteller det her.

Dere husker kanskje min Conan blogg om hvor mye jeg ikke liker det spillet heller. Og jeg står fram ja og forteller det rett ut. Og der heller har jeg ikke kommet til lvl 80 og sett å hva alt det har å tilby. Og dere alle er så glade i det fordi det er norsk, det er meget bra at dere også står sammen med ett så lite land og dere elsker det så høyt og forsvarer alt dere er glad i. Selv noen dere kanskje har hatt litt imot.

Jeg har gjor noen til å bli venner med hverandre, noen til å få mere status, noen til å få navnet sitt mere kjent, noen til å få lyst til å lese mere, eller finne ut noe nytt eller oppdage noe nytt.

Mission Accomplished: You have now got your name to know over whole GR Forums.

Men det er jo en negativ sammenheng det er i men det går så bra atte. Jeg kjenner ikke så mange men det er fortsatt gøy å være med i samtaler og spørre om ting. Jeg er ikke aktiv i noe om nye spill egentlig fordi jeg ikke har kjøpt ett nytt spill på 6mnd. Men skal få ræva i gir å skaffe en jobb så jeg kan kjøpe XboX 360. Det hadde vært litt koselig. Uansett hvor mye kritikk jeg får så har det ikke noe å si på mitt humør.

Håper da at ikke alle på GR har satt ett "Dust som ikke skjønner noe" stempel på meg enda. Hent deg en kopp Kakao eller Te/Kaffe og se på en film eller se på sola/månen ute, og ikke tenk så sinnsykt mye. Bare vær glad for det du ser og tenk på det du elsker og vær glad for at du har noen som elsker deg.

(Bilde: En som står frem og forteller noe han ikke vet noe om, kommer med masse dumme ting, og er stolt av det. Og får alle til å hate han pga det men fortsetter sitt dumme verk)

HQ