Norsk
Blog
Nudler, og litt kakao  x:)

Nudler, og litt kakao x:)

Skrevet av Noral den 18 juni 2008 klokken 00:22

Fakta om Nudler:
Nudler (fra lat: nodus = knute, via tysk: Nudel) er en samlebetegnelse på usyret deig i ulike former kokt i væsker. Pasta er muligens den nudel-varianten som er mest brukt i Norge, men nudler er svært utbredte også i Kina, Japan, Korea, Indonesia, Tyskland og mange andre land.

Italiensk pasta lages av hvete, men risnudler, bokhvetenudler, eikenøttnudler, potetmelsnudler, kikertenudler og bønnenudler er utbredt i Asia. Eggenudler er tilsatt egg for å gi en rikere smak, og fordi de er lettere å bake ut.

Nudler er noe av det jeg liker mest som "mat man spiser vis man er litt sulten"
Det står alltid nudler i skape så det er bare å koke opp vann og heller i en bolle med masse små deilige nudler.

Trikset jeg gjør er at jeg tar å knuser de lange nudlene i posen ført så det er lettere å spise de me gaffel og man ikke får en lang nuddel på haka eller det sklir av halvveis til kjeften fordi det blir for mye vekt i den ene enden til at den holder seg på gaffelen. Vis du spise nudler med kniv eller skje blir dette vanskelige, men det er veldig praktisk å bruke en skje vis man knuser de først.
Nudlene er herved så små at det ikke blir noe nød til å tygge de noe særlig, og det går rett ned.
Nudler er meget snill mot lommeboka og koster rundt 2 til 2,5kr per pakke. (I en pakke av fem)

Kyllingnudler fra Rema 1000 "Yum yum" kyllingnudler er de beste sorten man kan få tak i, og den gir en god ettersmak i munnen og det er ikke for sterkt vis man tar kvart eller halv chillipose (Av den som følger med, tar man bare å heller ut halve)
Den metter godt og man er mett for 3-4 timers tid vis man tar 2 pakker i en bolle.
Drikk helst litt husholdningssaft eller regular vann fra springen/badet (Vis man synes det er bedre) Drikk masse vann vis man har tatt i litt for mye chilli ved en feiltagelse.
Nudler eier seg godt som LAN mat vis man er borte på besøk, vis man er på TG eller lignende kan dette blir litt vanskeligere vis man ikke har varmt vann i en termos fra før av.

Yum Yum kyllingnudler fra Rema 1000: 10/10

Kakao!

Fakta om Kakao:
Kakao er et næringsmiddel fremstilt av kakaotreet (Theobroma cacao). Dette blir dyrket i de tropiske delene av Sør-Amerika, Asia og Afrika. Kakao blir benyttet i drikker og til å lage sjokolade. Det blir også brukt i kaker. Men pass på å gi kakao til hunden din(dette vil også gå under katter og hester også), dyr klarer ikke å takle all koffeinen som er i kakao noe særlig godt som mennesker så pass på å gi ditt dyr sjokolade også.

Kakao er en koselig drikk som mange koser seg med på en sen vinterkveld. Men er også en romantisk drink. Den varmer godt og alle man gir den til blir meget glad når de får en kopp. En kopp er godt når han sitter å spiller kl 04, og den gir deg en god følelse og du blir ikke sint vis du ser du blir head-shotted mens du drikker. Vis man har en kjærest er dette en god ting og billig å gi vis man drar bort en helg. (Helst legg ved en ekse med Freias Sjokoladehjerter) Når hun drikker koppen med kakao kjenner hun varmen i hele kroppen og denne følelsen er lik som når hun ser deg. og dette minner henne på deg og du får en liten stjerne for å ha kjøpt en liten ting mens du drar bort en tur.

Kakao er perfekt campingdrikk. Bernt Erik? Du har alltid med kakao når du tar dine barn med ut i skog og mark?
Ski og Kakao er en 100% match for eldre mennesker også. og du vil vel kjøpe deg en kopp i skistua når du tar en pause fra twintip/snowboard kjøringa i bakken.
Om sommeren er også kakao godt når man sitter ute en fredagskveld med noen venner er den man er glad i å ser på månen. (En øl kan også passe godt inn her istedet)

Toro Rett i koppen Sjokoladedrikk: 10/10

Nå sitter jeg å spise nudler og har en stor og god kopp med varm kakao ved siden av meg på bordet.

Er du glad i nudler eller kakao eller kanskje begge deler? Gi din stemme til Nudler eller Kakao nedenfor.
((Y) =Tommel opp. (N) = Tommel ned. Eksempel: Nudler er digg (Y). Kakao er kjempe godt en kaldvinterkveld foran peisen. En stor (Y) til Kakao. Gi også en liten kommentar for hvorfor DU liker den du har valgt best)

HQ