Norsk
Blog

Mofo-Regn!

Skrevet av Noral den 5 juli 2008 klokken 20:46

www.VG.no skriver i dag at det har regnet noe forrferdelig i Oslo i dag og ute på ettermiddagen.
De skriver også at kommlukk og parasoller har dettet overenne og stoler og resturanter har blåst unna. Mange resturanter har stengt av uteavdelingen og diverse. VG har også sett masse boder og stander og slikt som har vært ute i gatene som har måtte rydde og løpe i en stor fart. Det har vært masse mennesker som har vært ute i det fine været som var tidlig i dag, som varte til rundt kl 15.

Det som var det kjipeste med regnet var at..

JEG VAR MIDT OPPI DETTE!!!

Det var JÆVLIG mye regn, og det var masse folk overalt innendørs i shoppingsentrene og 7-eleven, Mix, Deli De Luca, og jeg kan nevne i fleng.

I tilleg når jeg skulle ta bussen tilbake til Malmøya så hadde jeg bomma på tiden og tatt bussen til "Holmlia". Men det jeg ikke la merketil var at det var 'Holmlia-ekpressen' så den stoppa ikke ved Nedre Bekkelaget i det heletatt men 10 min med buss bortenfor. Så måtte gå i 10min til den neste bussholdeplassen som gikk tilbake til der jeg kunne gå av.

Så dette har vært en ganske KJIP og MOFO dag i Oslo by.

Håper det ikke var flere Oslo-folk som var ute i regnet i dag og holdt seg inne i varmen. Og til dere som ikke bor i Oslo :)

Nå skal jeg kose meg med en god kopp med varm Kakao og se på "Kjetil og Kjartan Show"

HQ