Norsk
Blog
Utlandet = billig og Campingvogn-hat

Utlandet = billig og Campingvogn-hat

Skrevet av Noral den 12 juli 2008 klokken 00:32

...
11.07.2008
08.00 steg jeg inn i en WV (eller VW, EN BIL rett og slett) og la meg til å sove igjen.
Kl er 11 faktisk og jeg kan kjenne en McDonalds Big Mac Large Meny Plus (med: Coka Cola Glass) stige inn igjennom vinduet.
Sverige! Sverige mann! Sverige er barskt! Min mor, stefar og MEG (really?) dro til Sverige i dag.
Jeg får alltid en Big Mac til frokost når vi drar til Sverige. Og det er ikke lenge før det finnes billig billig billig!
Kl 8 regnet det ris ute, så jeg tok på meg;
1. Underbukse (Svart Bjørn Borg)
2. Sokker (Ullvang)
3. Bukse (TDK)
4. T-skjorte (Retro Addidas fra 70-tallet (pappas))
5. Hettegenser (Identity, en helt svart en medgliddelås over midten)
6. Bandana (Veit da faen, det vanlige greia)
7. Lue (Orange/Blå Neff)
8. Vans (Slip On Tennis Navy)

Kl 12! Sola titter frem, og skinner som ett helvete!
Det bl meget varmt i alt det, og ja, jeg måtte gå i buksa, kjøpte ikke shorts men ett par nye Vans faktisk (Dumt gjort hypotetisk sett)

Sverige Sverige Sverige, det stod flere Norske biler på parkeringsplassen enn fra andre land.
Lenge siden jeg har vært i utlandet og husker ikke så godt om det faktisk er billig eller ei (eller HVOR mye billigere).
Sverige. Øl. Tuborg. 6-pack. 24.50,- + Pant.
SHIT! HEAVENS HERE!
3-4 6-pack, og så rett på System Bolaget. (Vinmonopolet der) Arboga 10.2% ..oh, husker ikke hvor mange.
Dette er himmelen, bortsett fra at man må igjennom tollen. Tollen gutta, tollen er grei for mei.
(sist jeg var med pappa, 3.500 på Polet, ?.000 i butikk)
PAPPA VAR REDD, når vi kjørte igjennom for de hadde stengt av "Intet å fortolle" så alle måtte kjøre igjennom tollstasjonen, men vi bare gled igjennom og ble ikke stanset helt. (FJOUH! *svetter*)

Tyskland. 5l tønner 80 spenn + pant. GUD HVOR HARDT MAN KAN HATE NORGE!!

Vingardium-leviousa Norge!

På turen hjem igjen (kom hjem kl 22:30) så hadde jeg jo ikke noe mere strøm igjen på min mobil (Misson Complete Sony Ericcson) så det ble en biltur uten Three Days Grace og The White Stripes, men det rare var da jeg i dag tidlig hadde meget dårlig tid (Sto opp 07.50) og stappa Mobil-USB kabelen i Pc'n som heldigvis stod på og dro over en haug i "LimeWire Shared" mappa og dro de over på Minnekortet på TLF, men en sang som faktisk jeg ønsket at skulle være med ble fucka, den hadde 30sec av orginale sang, og etter det kom neste sang på lista *merged* inn i den sangen så når den var ferdig kom neste på lista (siden sangen egentlig er 5min men det neste var bare 3,5 så da kom neste for å fylle opp hele "linja" på 5min med sang) det var EKSTREMT ustabilt og irriterende! Har dette skjedd deg kanskje? :-o


Campingvogn!
Dette er imot alle naturens regler. Hus på hjul! Flyttbart HUS! av .... PLAST1!!!11!!!one. o.0
Ok, en ting er det med at det er praktisk og lettvint og mange reiser verden rundt i en vogn! Bobil er ikke bedre her assa!

Campe/Camping er HELT greit, det er derrimot KULT og drit barskt å campe litt. Sette seg ned med en pils og slacke med alle andre. Slå opp campingstolen i Frognerparken er alltid herlight!
Men å dra til en strand for å sette "huset" sitt der og rulle ut plenen og surre ned markisa, rulle ut gjerde. DETTE GÅR OVER STREKEN!
Man har ett hus for at ikke andre skal være der eller meget nærme. Jeg bor da ikke i det hele tatt i ett sted med masse hus, så får angst når mange mennesker drar med seg husa sine på hjul og planter det rett utenfor døra mi. (På campingvogna da)
Hente vann fra en brønn*slæsh*vannkilde. Hele ut en tank med møkk/shit/bais, IKKE gøy! Og det stinker inne i "vognen"(Bærum's dialekt). Herre. Det er ikke noe mere man kan hate med ett Trillende Hus!

Min mor har kjøpt en campingvogn, jeg har ikke SETT den en gang. Vi har hatt den snart ett ÅR, og min mor og stefar drar ofte med båten til stranda der den er plantet til jorda (tatt av hjula faktisk.. wo.0t wo.0t ikke noe hus med hjul?) Jeg har aldri villet være med pga hat mot "20m Bokser på trillebår-hjul, med do"

HQ