LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      Topp 8.26 Liste! Min Musikksmak.

      Topp 8.26 Liste! Min Musikksmak.

      Skrevet av Noral den 8 september 2008 klokken 23:57

      Fordi GR er litt Tard som alltid, så fikk jeg ikke lov å legge inn den siste.
      "FOR MANGE TEGN ER BRUKT"--- FUCK YOU!

      Vel, her en Nummer 1
      ._.

      Nummer 1!!!!!!!!


      My Chemical Romance


      MCR er så UTROLIG BRA!!!
      Faen, det er det beste jeg noen gang har hørt, og det er det bandet som jeg kan høre mest mulig sanger av. Tror det er bare noen få som jeg "ikke" liker.

      Sjanger
      Alternativ Rock
      Rock/Punk


      Bandet sier selv de er blitt påvirket av band som Iron Maiden, Morrissey/The Smiths, The Cure, Thursday, Smashing Pumpkins og Green Day. Tekstene inneholder mange elemeter fra fantasi, skrekk og teater, noe som tilskrives påvirkning av skrekkfilm og tegneserier fra barndommen. Navnet My Chemical Romance kommer fra boken Ecstasy: Three tales of chemical romance, av Irvine Welsh, en bok bassist Michael hadde lest.

      Bandet består av brødrene Gerard Arthur Way (vokalist og tekstforfatter) og Michael James Way (bass), Frank Anthony Iero (rytmegitar og scream), Raymond Manuel Toro (sologitar og vokal) og Bob Bryar (trommer). Bryar ble med i bandet i 2004 etter at bandets første trommeslager, og den ene av grunnleggerene, Matt Pelissier, ble sparket. Alle i Bandet kommer fra samme sted "Belleville"

      Album:

      "I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love" (2002)
      "Three Cheers For Sweet Revenge" (2004)
      "Life On the Murder Scene" (2006) (live CD)
      "The Black Parade" (2006)
      "The Black Parade Is Dead!" ( Live DvD, 2008)


      Min MCR forelskelse
      Jeg satt og kjedet meg en kveld i slutten av 2006, rundt vinterstider. Hadde det ganske greit, hadde hatt bursdag for en liten tid tilbake og julen var jo nesten her hos alle. Jeg hadde burs og potetgull som en helt normal fyr har.
      Jeg skrudde på min TV'eh, og så satt jeg på "Svisj" som gikk på denne tiden av døgnet.
      Der..DER...Der fikk jeg se, flotte herrer med Korpsdrakter, en stor flåte, ett dødt landskap, en masse tillhengere av flåten.

      Det var "THE BLACK PARADE"

      Deres flåte rullet helt innerst i hjertet mitt, rett ved siden av noe annet stort.
      Det var så slående og praktfull musikk, jeg hadde aldri hørt maken til utrolig bra gitar, flyt og flow i sangen, at det stemmte ALT sammen, det var helt uvirkelig. Jeg satt å nistirret, jeg krøp helt opp til Tv'n som stod på en benk (En 16" skjerm som jeg hadde før) Jeg nærmest gråt når sangen var over, det var så rørende og bra og det ...Det var magisk og bra.
      Jeg ville ha mer, jeg måtte høre mere, jeg nærmest ble gal og ventet til nummeret til sangen kom på skjermen så jeg kunne NIsende-sms til Svisj for at den sangen skulle bli stemt opp og spillt av igjen.
      Men nei, det gjorde jeg ikke, jeg løp rundt i huset for å finne en pc, bare MÅTTE få opp YouTube og LimeWire med en eneste satans-rompeballe'nde gang og bare ta å sette sangen på Repeat og bare KOSE meg til evig tid med det andre Store som det la seg ved siden av.

      Etter kanskje 1mnd med å bare høre på
      "My Chemical Romance - Welcome to the Black Parade"
      så begynte jeg å lete etter deres andre sanger og sånt, og dette ble det resultater ut av skjønner du kankskje. Og det har vært så mye som jeg har hørt på dette bandet og så mye vanskelig perioder, dette bandet får meg til å gråte, bli utrolig sint og utrolig glad. Dette gjør alt med meg. Alt jeg kan tenke meg at musikk kan gjøre med deg gjør dette bandet.

      ANBEFALNINGER:
      MCR - Mama [LIVE] (Hør den ordentlige versjonen vis du vil, anbefales for å få ordentlig innblikk av den)
      MCR - Teenagers
      MCR - I don't love you
      MCR - I'm Not Okey
      MCR - Cancer
      MCR - Give 'em hell kid
      MCR - Thank you for the Venom
      MCR - Honey, this mirror isn't big enough for the two of us

      MIN FAVORITT:
      My Chemical Romance - Welcome to the Black Parade"

      Dette har jeg faktisk brukt MAD lang tid på. Så bare....Care...Dette er bare litt om hva jeg hører på, utrolig mye unyttig info om meg. Men dette kan hjelpe deg til å få utvidet din Musikk Spilleliste.

      Og jeg care i alt mulig akkurat nå

      PS: I Love You

      HQ