Norsk
Blog
It Is To Late.

It Is To Late.

Skrevet av Noral den 17 september 2008 klokken 21:13

Mennesker!

Mennesker!

Mennesker fra andre steder!

Mennesker fra andre land!

Mennesker som er onde!

Mennesker som er snille!

Mennesker som er Ål'reithe!

Mennesker som er KU**H**!

Mennesker er noe som lever på denne lille lille lille lille lille lille lille lille lille...(lille) verdenene som heter "JORDKLODEN"(TADAH(!))!

Mennesker lever i ca ca ca ca ca 80 år..
CA!
Og de gjør utrolig mye rart og sprøtt, dumt, smart, teit, fjollete, godt, ondt, snilt, barskt og spesielt.
De fleste mennesker er Snille og det er ett mindretall som er av de Slemme
Og jeg skjønner ikke hvorfor mennesker ikke skjønner at man ikke kan ødelegge dette ENE livet som vi mennesker har.

Jeg har utrolig mye å si om de gode og snille og søte menneskene. Men. Det er noen som ikke skjønner noe og er helt pikk i huet.


Utleninger, Innvandrere, Fremmedfolk!
Jeg er Nordmann, jeg bor i Norge, jeg har Norsk familie.
Jeg er skikkelig MITT land.
Og jeg liker ikke at det kommer andre mennesker som har sitt EGET land, og skal komme hit å BØLLE med alle og en hver.
Jeg HAR noe imot utleninger. Jeg har noe imot folk som har en annen hudfarge enn meg. Cause that isnt what I am, and not what I am used to.
Jeg er ikke 100% glad i nye ting, ting som forandres, ting som endres.

KALL MEG RASIST! (plz)

Jeg liker ikke sva****!
Jeg vet ikke hva som er med meg, men jeg liker ikke utseende eller oppførselsen til utleninger. FORDI de ikke har oppvokst som meg, eller har levd som det jeg og de rundt meg fra mitt land har.
De FLESTE av de utleningene som bor i Norge i dag, er ikke født og oppvokst i dette land!
De lever og oppfører seg som det de gjorde i sitt land. De er mere røffe enn oss i Norge. De har det mye vanskeligere, de er slemme mot hverandre uten grunn.

Men her i Norge og andre steder i verden der det er "HELST" svarte, så er de bøller. Det er ikke mange Japaneze eller Kineze som er bøller? Er det fordi vi Hvite faktisk IKKE liker de Svarte så godt som vi tror. Og at derfor oppfører vi oss annerledes mot de.


Oppførsel! Jeg sier ikke at, men har sagt at alle utleninger er tullinger og bøller og kukhuer. Men det jeg mener er at det er alt for mange av de som vet at vi ikke er så utrolig "hissige" her i Norge, og bruker det mot oss. De tøffer seg og bøller med de som er "nedenunder" dem. Men de overdriver så sykt.

For eksempel. Vi har en somaler i klassen. Han er gankse lav, og har ikke mye til hjerne. Han vil ikke gjøre noe på skolen, han sitter å bøller og kaster ting på alle han vil. Fordi at vi nordmenn vet at vis vi ikke bryr oss så fortsetter ikke motsanderen lengre enn han gidder selv. Han snakker dritt, han dytter, han går rundt i rommet, han får hele tiden kjeft, og det er ingen som liker han. Men fortsatt så tar han å fortsetter og tror at alle er redd for han. Han har IKKE selvironi.
For eksempel i dag:
Vi hadde hatt gym, vi gikk inn i garderoben. Vi hadde dusjet og snakket sammen mens vi kledde på oss som noen helt normale ungdommer gjør, tuller litt og sånt men det er greit og ikke ekkelt!
Men så var det denne gutten, han dusjer med boxeren på (ikke spørr meg, men han blir sikkert mobba), og han drar av seg boxeren og kaster denne våte svette boxershortsen på meg. Jeg snur meg mot han. Og så står han å stirrer på meg, og så sier han "Ta å gi meg den tilbake da rass"...Gud hvor sint jeg blir hver gang han kuken gjør noe. Jeg hadde jo selvsagt kastet den så hardt jeg kunne tilbake på han. Men nei, jeg venter. Og så kommer han mot meg for å hente den siden jeg ikke tok den opp, han sier dritt mens han går imot meg. Han steller seg rett opp i ansiktet mitt. Han sier en gang til at jeg skal ta den opp for han. Jeg sier "Nei" tilbake til han.
Han spytter meg i trynet.
Jeg drar fram høyre neven som jeg ikke har håndkle i. Han detter bakover på rævva. Han ble skikkelig paff og tok seg til leppa.
Jeg ser på han og sparker boxeren hans mot han. Alt er stille, meget stille. Han går tilbake, jeg ser ikke på han når jeg kler på meg igjen, heller ikke når jeg går forbi han for å komme ut døra.
Når vi kom til klasserommet tok han det opp med læreren, og vi snakket alle 3 sammen i ca 45min. Jeg fikk en annmerkning. Ikke noe mere, han fikk ikke noe i det heletatt. Siden jeg var den som slo. Men læreren gir han kjeft for at han er stor i kjeften og diverse hele tiden. Så hun skjønner på en måte hvorfor.

Jeg er bare skikkelig lei han, selv om jeg har gått på skole med han i litt over 3 uker eller mere.

Og når "de" skriker og bøller rundt i klassen, og de bryter visse normer vi har i klasserommet, og lager støy og ikke gjør arbeidet.
Det er så MAD vanskelig for meg å skjønne, at ikke DE faktisk forstår at de har gjort noe galt. At de faktisk sitter å bryter regler. Og så kjefter de tilbake at de ikke gjorde det. Har ikke ikke selvkontroll? Klarer de ikke å tenke riktig?

Det er 12 utleninger i klassen og 9 norske. De tar over, de gjør seg til flere enn oss.
De prøver å få bygget ett eget sted inni i vårt land.
9stk av innvandrærne er "lyse" i huden. Og alle de er greie og har selvironi og vi kan bølle litt med landet og språket dems som de også gjør med vårt. Jeg liker de, og de er greie og de liker meg. Men 1 av de svarte er greie å snakke med, for han er litt "laidback" og er stille og oppfører seg. Men de 2 andre er skikkelig drittsekker.

Svarte har store lepper, de har større hode, de har kort hår, de er litt mere "slappe" og "care" enn oss. De gjør litt som de helst vil, og skal alltid ha noe å si, en vits som ikke er noe bra eller gøy, men de prøver helst bare å få oppmerksomhet.

De setter opp butikker, de prøver å leve her, de prøver å få ett bedre liv. Det er mange som gjør dette. Prøver å ha det godt. Men det er også de som bare driter i det. Ikke får jobb, blir kanskje utvist fra skolen.
Og de løper rundt med rare luer og rare klær. Helt greit, men jeg liker det ikke.

Synd at noen ødelegger for ALLE, man må bare møte, kjenne og vite personen for å like noen. Ikke lett når man har en inner kraft som sier "nei".

Jeg har laget ett par sangtekster til disse mennesker
En klassiker: "It is to late to become a norwegian now...It is toooo laaatteee"
"Goodbye my nigger. Goodbye my sva****. You have been the one. You are THE sva****"
"We all live in a sva****distrikt, sva****distrikt, sva****distrikt. We all live in a sva****distrikt"

Krig, og slikt. Vi vet jo selv at vi Hvite gjør dritt mot de. Men at de skal plutselig bombe så mye og drepe så mange, av sine egne og andre. (Jeg vet også at i Afganisthan så er det mest VI som faktisk dreper. Men man får denne følelsen at vi bare gjør godt, siden man ikke ser hva ondt vi gjør mot de på TV, bare hva DE gjør mot oss)

Jeg mener ikke at alle innvandere er sånn som jeg har forklart. Men jeg håper du skjønner at jeg mener de av den som er drittsekker. OG DET ER OGSÅ NORDMENN SOM ER RASSHØL OGSÅ! Og alle kjenner en/flere som går på videregående eller ungdumsskolen, eller har gått der.
Ingen kan gjøre om alle mennesker til å være snille og glad i hverandre. Det går bra ikke.
Bare husk at man trenger å bli kjent med personen bare. Bare vite om han/henne er snill eller slem. Det går sikkert bra til slutt

Vet ikke helt om du skjønte det, forstod hvordan jeg har ett syn på det.
Men CARE! De som faktisk ikke gidder å rette seg etter der han er, så kan de bare stikke av med seg. Jeg kommer ikke til å klare å få ett bedre syn på "alle" nye jeg møter.

It is to late, dudes.

(Drit i å diskuter. Jeg skriver mest for at folk skal bare vite. Tenke. Gidde å tro på seg selv. Fortelle det de vil. Jeg vet jeg er Ond mot de nå. But what the hell, its only 1 life)
PS: Jeg pleier å gjøre ting, som jeg sier jeg ikke liker å hater mest :]

HQ