Norsk
Blog
Norge rundt for å se GR mnsk'r

Norge rundt for å se GR mnsk'r

Skrevet av Noral den 7 februar 2009 klokken 22:07

Hei hei, jeg har vært amøbe og jobbet og surret og spilt Halo til de grader og jeg har ikke laget en blogg på hauger av år.

Ikke bare at jeg skal skrive en blogg, men den skal handle om ett veldig spessielt tema.

Jeg skal reise Norge rundt

Vel vel, hva syns du?
Turen vil være lang og "kjedelig". Men totalt verdt det.


Transportsmiddel er da 1 stk Scooter (MaxFart: 74km/t). 1 stk Hurtigrute-bått.


Det stemmer, jeg skal slenge meg på Scooteren min "Kymco Super 9 - Rød og Svart SPECIALOIUS EDITIONUS"

Redskap som skal i sekken: 1 stk kamera. 1 stk sovepose. 1 stk stappfull lommebok m/ penger til bensin. 1 stk mobi-lader og andre ladere. 1stk vannflaske til å fylle med rent fjellvann. 1stk Genser. 6 stk underbukse. 1 stk joggebukse. 1stk Sunnfornuft. 1 stk "liste over personer å møte". 1stk Kart!(viktig viktig)


Reiserute: (Foreløpig)
Start: Hønefoss -> Drammen -> Larvik/Sandefjord -> Arendal -> Kristiansand (Møte ZubiMar og sjekke ut hans spillsjappe) -> Flekkefjord -> Stavanger(Bjmoods og min onkel skal møtes) -> Haugesund -> Bergen (må bare se på dette stedet XD) -> Ålesund -> Molde -> Kristiansund -> Trondheim (Må mobbe noen trøndere) -> Snåsa (ta en kikk på hvordan Bernt Erik jobber på "kontoret" sitt) -> Namsos (treffe besteforeldre) -> Brønnøysund (vil sjekke hvor jeg ligger i registeret...lol) -> Mo i Rana -> Bodø -> Narvik (treffe gutta oppi nord. Prebaland <3) -> Tromsø -> NORDKAPP (ligger ikke på kartet som jeg tegnet men skal dit) -> Ta båten tilbake til Bergen (hurtigruten) -> samme vei videre tilbake.

Sånn ca, foreløpig er reiseruten.

jeg vil så GJERNE stikke innom flere GR brukere. (Jeg skal lage stor reportasje/blogg når jeg er tilbake igjen, så da skal jeg legge ut en egen bildeserie på nettet med alle bildene jeg da har tatt) Så kan du sikkert få være med på ett bilde. Ta å kommenter her vis du vil være med på Kartet (Si "JEG VIL AT DU SKAL KOMME INNOM MEG!!") eller noe sånt.
Jeg skal også innom noen Minnesteder eller kjente steder i Norge vis jeg kan komme til å legge noen ruter innom.

JEG VET AT DETTE VIL TA SÅ FUCKINGS LANG TID!! så fuck i å kommenter om sånt. I know its going to take about 3-4 weeks.

Jeg trenger noen få steder å sove over vis dere er så snille. Istedet for å sove under åpen himmel i 25 dager. (Jeg vet jeg kommer til å bruke HELE sommerferien på dette).

OBS OBS: Jeg skal kjøre rundt i Norge i Sommerferien. Så sjekk om du er hjemme og ikke på Kreta når jeg har peilet meg inn på huset ditt.

Jeg trenger også mat så noen mister og kanskje en liter bensin kan du spandere ? (hihi. Jeg snylter)
Se på det som en takk for at jeg stakk innom.


Som dere kanskje vet så kan jeg ikke kjøre på Motorvei klasse A (kanskje noen B'r). Så det blir bare småveier og sånne mongo omveier hele turen. Så ikke forvent at jeg kommer fra Hønefoss til Kristiandsand på en dag eller derfra til Bergen på en dag. Jeg skal bruke tid og ta meg en liten time på hvert sted som jeg skal treffe mennesker.

PS: Ikke snakk til værgudene om Regn og shitty torden.

Jeg trenger helst all støtte og håper dette blir ett vellykket prosjekt. (Jeg har og skal jobbe til meg rundt 5000 selv og så få påfyll fra foreldre vis jeg går tom for spenn på turen) Jeg kan også kanskje trenge SEX på turen, så vis du er så snill og låner bort din kjærest så hadde det vært helt supert.
(^Tull^ en liten en bare, men setter pris på den minste lille ting du kan bidra med, se på det som veldedighet)

Jeg kommer til å skrive og lage lister over personer og Tlfnr til folk så jeg alltid kan si når jeg kanksje er der på dagen og finne deg og slikt. Vi må da avtale ett kjent sted og som det kan være lett for meg å finne i den lille byen du bor i har ikke tid til å lete etter huset ditt lxm. Hakke GPS!


Vel, jeg vil gjerne at dere viser litt entusiasme. Dette kommer til å bli THE ONE AND ONLY gang jeg reiser sånn som dette, og vil helst gjøre det før jeg blir 18. (Memory for life <3)

HQ