Norsk
Blog
MelodyGrandPrix...wtf Norge vant!

MelodyGrandPrix...wtf Norge vant!

Skrevet av Noral den 16 mai 2009 klokken 23:03

Jeg må inrømme en ting, "JA" jeg har sittet å sett på dette utrolig bedritene programmet som skal samle hele europa til å møtes for å gjøre en morsom aktivitet som alle kan og vet betydningen av.

"Synge, danse og ha det gøy"

Ush, det er så fælt. Jeg seg liker jo sang, noen som faktisk kan danse er ett pluss, ha det gøy er det vel ingen som kan synes er negativt. Men når da hele Europa skal sitte foran en Tv og det skal være ett menneske eller en gruppe med mennesker fra ditt land som skal pwn'e ett annet lands representant. Så blir det litt for dumt. (Dette er simpelten "krig" på lavt nivå..)
Kan vi ikke bare gjøre det også, bare-handed, hvorfor ikke ta å lage en "Eurofight" neste år. Alle har noen representanter som skal slåss som ett helvete for å forsvare vår stolthet, og ikke la han lille pingla med alt for massive og tykke øyenbryn (som faktisk ikke ser ut til å bry seg om "out-of-bed"-hair'et han har hele tiden) og synger om ei kjerring han ikke kunne få for noen år sida, siden han ikke var barsk not til å manne seg opp å spørre henne ut på en date (for svarte da mann??!!).

Når det er dette som skal representere meg. MEG , mandige meg (med flotte øyenbryn..Han er faktisk "|--|" nære ved å ha monobrow's) så vil jeg heller at vi skal synge på Norsk, være nordmenn i Bunad og sparke hatter fra stokker, som damer (også iført bunader.. og så HOTTE de ser ut også i de) holder fordi vi skal vise hva vi kan lxm.

Men da, også disse gutta. Når jeg nå har sett ca 20 sånne land fremføre deres shitty koreografi og rævva lyrics. Så er det noe jeg stusset over faktisk. De gutta, de gutta som danser rundt der på scenen.
Aleksander Rybak stod der med den fela si som vanlig, og rundt han danset noen mannfolk. Barske mannfolk som egentlig skulle vært ute på byen og fått noen hotte luddere med på hotellrommet. Men nei, de velger å danse rundt denne unge pjokken på 21 år eller hva det er. (wtf, driver han å whiner over hu jenta ENDA? Pussy-Rybak). Hvor lite mandighet har du da? Hvor mye penger er det snakk om her spørr jeg dere? Er det noe å si til dine oldebarn når du sitter der i gyngestolen 94 år gammel.
"Jeg skal fortelle dere om den gangen jeg danset i en heftig koreografi med 2 andre menn rundt denne flotte unkaren som representerte Norge. Ett forbanna bra land faktisk. Men det var virkelig noe å væra med på altså. Jeg foreslår at dere også skal gripe denne sjangsen dere får en gang i livet. Å være skikkelig gay"

Er du en som liker Aleksander Rybak? Liker du menn som griner over jenter de ikke fikk en gang i tiden, og prøver å vise dette til hele Europa? (ikke rart de ikke presser oss til å være med i EU, og bare lar oss velge sjøl)Viser dem hvordan vi egentlig er, og hva vi står for. Det er ikke virkelig det beste innslaget vi kunne gitt de. Dumme Norge som ikke stemte nok på Tone Damlie Aaberge. Hun kunne ihvertfall vist Europa hvor deilige jenter det finnes her, og hva vi har å by på.

Btw. En ting. Rybak får se til å vinne hele shitten, eller så blir'e deng!


Se på dette her. Hva velger vi? (SJEKK DE ØYNBRYNENE!!!)

HQ