Norsk
Blog
Norge rundt for å treffe GR mnsk'r m.m

Norge rundt for å treffe GR mnsk'r m.m

Skrevet av Noral den 7 juli 2009 klokken 12:57

Som en flittig liten GR minion, har du kanskje vært igjennom alle slags blogger som har blitt postet her på siden og lest hver eneste av de. Da spør jeg om du kan huske min lille idé fra tidlight i år. Jeg hadde nemlig en åpenbaring.

(ok, følg med meg på denne scenario'en)

Jeg sitter(rettelse:ligger med hodet opptil veggen) i min 2mx2m seng innerst i hjørne av mitt rom. Hører på "Benny Benassi - Who's your daddy", og spiller Halo 3. Dette kunne ikke bli noe bedre tenker kanskje Jon Cato. (VENT. Jo, det kan bli MYE bedre. Ta noe booty calls og dra fra vodkaen under senga. SÅ er det straks litt bedre)

Når jeg da etter ca 8 timer i strekk sitter fortsatt på samme grop i fjæringene i senga, så kommer jeg til den siste banen i Halo 3 universet. Jeg raser rundt i warthogen og kjører over hver eneste lille hattifnatt som kommer i min vei.
Endelig fremme ved at "Fat Mc Donald's Kid" slippes fra taket og lander bakpå min Flaming Warthog (Ja, jeg har collectors av Halo Wars. Som faktisk sugde helt til slutt, untatt Multiplayer)
Og mitt kjøretøy tar ett realt bykst og lander pent og flott på 100m m/spyd.

Da LYYYYSSSEr skjermen opp og jeg kan høre en undelig slags datastemme aktig frue snakke til meg. Dette kan ikke være sant tenkte jeg (vi ser nå bortifra at jeg ikke hadde på 100 som MAX volum) og jeg visste at jeg hørte stemmer. De..DEN stemmen sa til meg, følgende: DU! Heite faen, med den utroligste Muskuløse og solbrune kropp. Duuu, (grr) skal nå reise deg opp fra din trone, ut skal du gå. Ut til den store verden, denne ufyselige guerillianske verden med alt for mange mennesker som er mindre handsome som deg. Gå ut og treff disse. Gå, GÅÅ!Å!!! FOR HELVE*** ... (ppiiiiiippp, short break)

Ok, OK, litt oppspinn det der altså. Vel, det hun egentlig sa da... : "Din tuffs av en rompelldunker. Fløtt den "i'm too sexy for this box"-feite ass opp fra den jævla senga og sleng på deg noen cheap frelsesarmeen sandaler og pell deg ut herfra og ut til alle som du har snakket med de siste 3 årene, og virkelig vis dem deg selv, din stygge juling. Så så, kom deg opp da for faen. Stikk! (på vei ut døren..) Du..Stinker! Hører du!!! S-T-I-N-K-E-R!"

TUREN AVLYSES
En stor skuffelse. Men slik måtte det bare bli. Den skulle startet 1.Juli vis alt hadde gått som planlagt. Skulle tilogmed planlagt at jeg skulle overrekt vinneren av Quizarro! Sesong 2 premien personlig. Litt creds hæ?

OG slikt startet det.
nesten.

Dette var noe jeg fikk for meg for egentlig ett år siden. Men det var noe jeg trodde jeg ikke kunne klare å gjennomføre på 5 flate øre. Men ja, jo mer jeg tenkte over det, så følte jeg at dette kunne faktisk funke til slutt. Med nok ressurser og ett ordentlig kompass kunne dette gå meget langt.

Idé'n var å reise hele Norge rundt for å treffe mennesker som da på ett heldig vis kjenner.
Jeg har jo også familiemedlemmer som befinner seg spredt rundt omkring i de minste kroker av dette lite befolkede land.
Så jeg tenkte og på at jeg kunne faktisk være den første i Norsk historie, som tar å kjører Norge rundt på Scooter.
Jeg kunne tatt det opp med NRK, og de hadde laget reportasjer av meg. Filmet meg på min vei opp til Nordkapp og nedigjen til ZubiMar-land. (se på det gutten. Klarte å presse deg inn i bloggen vett. Gi meg credz. Creds, sier jeg deg)
NRK skulle laget en kjempereportasje og jeg hadde kommet i VG og Dagbladet og overalt, og jeg kunne blitt en Folke-helt. (Tatt over for Rybak lxm, fått en ordentlig kar på forsidene)
Alle som jeg møtte på min vei hadde gitt meg gratis soveplass, måltider, tilogmed skyss (så ha me juks a lit). Alle småbarna i baksete på slitne foreldre hadde presset sine små stygge ansikter mot vinduet og storebror som faktisk er smart nok til å rulle opp vinduet hadde stukket nesen ut og ropt til meg "lykke til, my braveheart" og gitt meg resten av sin Kuli m/ appelsinsmak. Folk på resturanter i Molde hadde sagt mellom seg, "Morten Fiasko: Er ikke det han derre som kjører Norge rundt på Scooter da Berit-Torgeir? Berit-Torgeir: Jo, sannelig. Det er han. Jeg leste om han i New York Times her i forrigårdsss faktisk."
Og slik hadde det holdt på, helt til jeg hadde kommet hjem til stormende jubel på Slottsplassen av Kong Håkon (Ja, Harald klarte ikke så mye mer han vett. Så Håkon-mayh-man! hadde tatt meg imot)

Du lurer kanskje på sykkelen?
YES da har du kommet riktig vett, en "Kymco Super 9 Racing", som kan yte en toppfart av 94 km/t i en 30% bratt nedfart og opptil 140 km/t i fritt fall. (PS: Det er ikke en Racing. Bare la det på for at det skulle virke dritkult. Faktisk høres ut som jeg hadde en smooth sykkel)

Det var en del mennesker som jeg ville treffe, og selvsagt mange steder som jeg ville se for en gangs skyld. Bergen brygge, Lerkendal, Tromsø og ett lite hus på "Tore hunds gate 52".

Det ble ekstremt med planlegging de ukene etter at jeg kom frem til denne utrolige reisen. Jeg ville navngitt den "Den Lengste Reisen" bare på gøy. (Men, holy mascara. Det er faktisk sant altså, det er fuckings langt!! 4 Re-al!)
Men akk ja, det satt ingen stopper for meg. Jeg tror jeg har kjørt ca 10.000km (har triksa litt vett, så km telleren står fortsatt på 3.214km som da jeg kjøpte den :] ) med den sykkelen, og den suser av gårde som aldri før.
Men ulempe med å ha ett kjøretøy som ikke kan kjøre på annen asfalt enn den sprukne og tørre fra 70 tallet, som det da også er lagt hastighet etter. 80-sone. På disse veier som går over 90-grensa, kan da ikke jeg fyke utpå. (Men det har jo vært noe feilkjøring som har endt i å havne utpå E18 ned til Drammen, og dermed kjørte jo bilene litt raskere enn meg)

Det største problemet som jeg ble utsatt for, var jo:
1. Kjøremuligheter
2. Kjempe treg sykkel.
3. Den kjører max i 76 km/t
4. Ikke noe E6 kjøring.
5. 76 Km/t
6. 7-6 k-m-/-t Rundt hele NORGE!!!...
7. Vel, sådan PENGER. CASH. PÅ BOK. I AKSJER. RUMPSRINGA!!!
8. 76!!!

Det er de største hindringene mine. Ellers hadde dette gått helt fint.
Men da, vis jeg hadde lagt ut på denne reisen, så ville det si å ta farvel til familie, venner, kjæreste og hjem. (For en kort periode....LANG periode. "note to self: 76 KM/T!!")

Til neste år faktisk. Siden jeg har planlagt alt og bare da trenger noe hjelpemidler. SÅ BLIR DET TUURRR!!

Til neste år, så har jeg dermed ett litt raskere fartøy, som en
(RØD)Toyota Corolla GT-i

Da blir det tur. Så ta å sleng innom en liten kommentar om hvor du bor kanskje, så kan jeg se om jeg får langt det inn på reiseplanen. For jeg har jo ett "REISE-KART" vet dere som har fulgt med :]
(Hmm. BTW. Bloggen ser skikkelig rotet ut fant jeg nettopp ut. Koselig at du leste hele ihvertfall da.

HQ