Norsk
Blog
Super Koselig Spill

Super Koselig Spill

Skrevet av Noral den 22 juli 2009 klokken 02:16

Nå som det er meget sent på kveld, og det ikke er noe aktivitet utenfor, innendørs og heller ikke i sengen, så er det alltid noe man tenker på at man skulle ha gjort, men som man ikke orker.

Men vis du da ikke har noe som må gjøres, og du kjeder stumpen av deg fordi du ikke vet hva du skal finne på, så fins det jo alternativer som; Spille, Spise, Sove, Slappe av, Synge og Sutre.
(meget mange S'ting) Vel, vis man stempler en stor fet "X" over alt annet enn å spille, så er du kommet langt imot mitt mål og budskap med denne blogg.

Jeg lurer litt på, om det faktisk finnes noen ordentlig koselige spill. Noe som er skikkelig koselig.
Jeg sitter her og er kjempe trøtt, meget sliten og lei av å stappe hånda langt nedi potetgull posen. Jeg har lyst til å gjøre noe artig, eller noe gøy, men er for sliten til å rikke på meg så mye annet enn å bare la tyngdekraften ta med seg kroppen min når jeg velter den fra stolen og over til sengen. Vis jeg da derifra slenger hånden over sengekanten og nedi "Gaming-equipment-kurven", så kan jeg ta opp en Xbox 360 kontroll og skru på shitten. Men når jeg tenker meg om, så er det bare ordentlig voldelige spill jeg har på den akkurat for øyeblikket. Jeg gidder ikke å rulle ned på gulvet og bort til hyllen med spill for å bytte heller. For innholdet i alle de andre spillene i hylla, er som følger; action og vold.

Jeg vil ikke spille noe spill som det er futt og fart i, akkurat for øyeblikket. Jeg vil spille ett spill som er like nusselig som Braid. Men der og så er det stress og mye tenking for den hule hjernen min med en klinkekule som triller att og fram inni.
Jeg vil bare spille ett spill som jeg bare skal gå rundt i, og være skikkelig koselig med andre, og NPC'ene skal være like koselig tilbake. Ett spill hvor jeg bare er en gud, (men uten sinna maktstanker. Folk skal bare se på meg som en normal kar) en ordentlig koselig mann som alle liker kjempegodt og har respekt for.
Jeg vil løpe ut på en blomster-eng, sitte med føttene i havet fra en brygge og ligge på sengen å høre på MP3-spiller(funksjon vis Last.Fm hadde vært her i dag på 360'n)

Hele spillet var skikkelig fargerikt. (ikke ordentlig sterke farger som man skulle tro det var en gay fairytale verden med enhjørninger og sjokolade-elver) men bare farger som gjorde alt og alle veldig koselige.

Dette høres ut som ett skikkelig fryktelig kjedelig spill, som ingen spillutviklere ville ha utviklet eller folk hadde kjøpt. Men for meg akkurat nå, så ville jeg hatt ett spill der hvor jeg bare tusler rundt og koser meg. Ett spill man skrur på vis man ligger å ruller på senga kl 02-03 om natten.

Anbefalt Band: Tool
Anbefalt Spill: ICO
Anbefalt Tv-serie: Scrubs
Anbefalt Vær: Sol

Jeg vil ha ett slikt spill. Fortell meg vis det finnes noe slikt.
Men nå tar jeg kvelden før jeg begynner å skrive om fler gay ting.

HQ