Norsk
Blog
Lesson 1.O; Hvordan rydde rommet.

Lesson 1.O; Hvordan rydde rommet.

Skrevet av Noral den 31 august 2009 klokken 14:05

Ser rommet ditt alltid helt forferdelig ut? Alltid så kommer mor inn for å mase om at "Her må det gjøres noe Lars Bjarnt?".
Eller den klassiske, "Hva F*** har du ikke rydda rommet ditt enda din he**** dr*** unge".

Jeg har tildelt dette uforklarelige mysteriet ett sofistikert og logisk navn; "Mordi".

Alle har hatt dette ufyselig beistet innom minst en gang i uken de siste 12~ årene. Som dermed skriker, bæler og mister og knuser det ene og det andre for å få frem sin sak som egentlig kunne holdt seg med å si det rett ut og gått sin vei for å gjøre sine helt egne saker.

Mange har også opplevd den, "Nå må du rydde det rommet ditt Kjell Torgrim, tenk vis andre folk ser hvor fryktelig dårlig stand du holder rommet ditt". Hmmm, tenker du da vil jeg tro. Hvorfor skulle det komme noen helt random mennesker innom rommet ditt for å inspisere det og tenke "WTF, her var det jaggu lignende ett razzia på ett horehus". Vis det faktisk skulle komme noen på besøk, så sier de helst i fra nå som voksne mennesker gjør om dagen, og dermed kunne man ryddet rommet innen den tid gjestene hadde ankommet og entret huset. Og som alle her vet, så bryr ikke bestevennen din seg om det er pizza fra i fjor under dyna, gammelt undertøy over tv'n, skrivebordet er det GR-blader og godteriposer fra tidligere i år fra en liten harrytur m/ tomme Red Bull bokser strødd utover hele gulvet.
Vennen din elsker deg og rommet ditt for det (men helst fordi du har Halo 3).

Dagens undervisningstime har jeg tildelt en liten tittel ved navn "Hvordan rydde rommet?"

1. Vis du absolutt skal ta å bruke en ting, plasser det på samme sted når du er ferdig med det.
2. Kjøp en skittentøys-kurv eller lignende her
3. Etter å ha hatt ett 3ukers LAN, så er det helst greit å ringe "Rino Renhold" på Tlf. 67 13 98 55

4. Har du ett skap. Trinn 1; kjøp noen planker på MaXbo, Trinn 2; lag deg enn inn gjæring inne i skapet (som en binge) til å kaste tomme flasker i.(Åpne skapdøren og kast. Gjør det litt ekstra artig med å feste en basketball-ring på veggen bak. For moroskyld) Trinn 3; Pant flaskene når bingen er full, for å spare til ett nytt spill.
5. Spis helst bare mat utenfor sengen. Helt seriøst, ingen liker smuler i sengen, det kiler, klør og jenter kan ha mus som er litt sultne, og det er IKKE KULT.
6. Hyller. Hyller er en grei måte å faktisk oppbevare ting på. Spill, Permer m/blader, bøker(lol), Limited Edition Super Heroes og diverse gjenstander du vil ta vare på. Jo høyere på veggen hyllen er festet, jo bedre. Men det er også flott med hyller som står fra gulvet og 2m opp.

7. Finn deg rutiner for rydding, helst vis du kommer hjem før uhyret "Mordi" er tilbake fra Ompa-Lompa-Slavefabrikken. Så får du mad credz vis du er ferdig med å rydde til hun entrer rommet for å sjekke. En liten(Rettelse: minimal) sjanse for kake til dessert.
8. Vis du tenker over det, så se deg rundt og sjekk ca ut hvor mange kvadrat rommet ditt er på. Så ser du på antall % av rommet som er rotete. Så du kan egentlig være ganske fornøyd vis rommet er under 30% rotete. MEN, jo større rom du har, jo bedre er det. Vis du hadde hatt ett dobbelt så stort rom, så vil 30% virke utrolig mye mindre rot. For sengen hadde ikke dermed tatt 40% av hele rommet, og Tv'n 20% og rotete gulv resterende 40%.
Så ved å komme med ett argument ved å si "Vis jeg hadde hatt ett 2x stort rom "Mordi" så hadde det ikke sett så værst, selv om det hadde vært like mange % rotete."
9. Som nevnt oppe i her. Skaff deg bokser/kurver/dumpingsplasser for tingene dine. Det ser så mye ryddigere ut med alt i sine egne seksjoner, og det er lettere for deg selv å rydde litt ved å bare kaste ting oppi kurven når du er ferdig.

10. Støvsuger. Du trenger en skikkelig støvsuger, en som suger hardt, og ikke en som du allerede har brukt. (DU VET HVA JEG MENER) Gå inn her Klikk her for å se en test av hvordan man finner en meget flott støvsuger.
Ingen foreldre kan krangle på deg at du vil gå til innkjøp av disse tingene, for de vil jo at du skal ha ett ordentlig rom, og dermed trenger du disse tingene for å kunne ha det slik "Mordi" vil hele døgnet rundt.


Dette kan hjelpe deg litt bedre på vei til å unnslippe dette utrolig uhyggelige, ufyselig og horrible udyret ett par timer hver uke, for å spille litt ekstra.

All rights reserved. ©®1991-present David Nilsen.

HQ