Norsk
Blog
11 000 000~ vs 6 801 581 120

11 000 000~ vs 6 801 581 120

Skrevet av Noral den 5 desember 2009 klokken 19:43

For litt over 1 uke siden, så fylte jeg 18 år. Dermed var det fest, kake og familie som var på kveldens timeplan.
Akkurat som i fjor, tanter, onkler, søsken og foreldre. Noen kommer tidsnok, og andre kommer litt over en halvtime til time forsinket, som alltid. Ett ekstra lys på kaken, som alltid.
Jeg gidder ikke ramse opp alt som faktisk var helt likt i år som i fjor, og årene før.

Og, det er faktisk helt likt enda, ingen ting er forandret en snurt. De andre gjør det samme, de andre bor på samme stedet, jeg bor på samme stedet, og gjør det samme som før.
Ja, faktisk jeg gjør akkurat det samme som jeg gjorde i fjor, og det gikk egentlig ganske godt inn på meg.

Jeg tar meg av de små barna.(selv om jeg ble 18, så dreit jeg i å drikke, fordi det har jeg gjort før, og det har jeg aldri gjort på min uansett, bare ellers, alt var som før), som da vil si å være min lillebror og nevø. Vi satt på rommet å så film etter vi spiste oss stappa med kake, og boller. Bare ren kos. Som alltid.

I den boligen jeg bor i, så ligger det en like stor gymsal som på skolen din (Bor i en meget leilighet over en ro klubb på en av Oslos øyer), dit ned gikk vi for å sparke fotball som alltid etter at vi har blitt lei av alle hylene og skrikene og musikken som "de voksne" gjør av seg for å feste på bursdag. Jeg liker det egentlig, akkurat som før.
Men da, etter en stund der nede, (ganske sliten faktisk) så spør min nevø meg.

"Spiller du WoW enda eller?".

Jeg ble litt paff, på en måte. Jeg svarte jo da ærlig "Ja".
"Lol, er du taper eller?" Denne gutten er da 10 år, og han vet hva han kan gjør og ikke få lov til å gjøre allerede.

Ja, det er faktisk en skam å spille World of Warcraft. Du blir mobbet, tilogmed av familie medlemmer.

Du står alene vis du nevner at du spiller WoW. Noen kan slippe unna med det, men de fleste blir utstøtt. Hvorfor er det slik? Hvorfor blir du bannlyst av samfunnet, vis du spiller WoW, og ikke ett annet spill?

Rundt om i klassen i det siste, har man hørt snakk om CoD:MW2 opp og ned, "Jeg er på prestige", "Jeg så en dude som var på Prestige 3 allerede", "Jeg sjekka ranking og det var en med 1 million kills alt?!, jævla sjuke faen".

Mange forteller om at de brukte hele helgen på MW2, og at de droppet skolen for å spille. Ingen som bryr seg, det er helt normalt at gutter spiller spill, er det ikke?
Så vis en person spiller MW2 24/7 så er det greit, men vis man har en innbetalt 60dagers på en eller annen WoW profil. Da er du en forbanna taper.

Det finnes 11mill accounter på wow, og alle disse vil jeg tro blir mobbet for det.
Hva er det som er forskjellen på å spille wow og cod?
Jo, fordi WoW aldri tar slutt.

Hvert eneste menneske i hele verden, vil blir ferdig med ett spill. "Runde" det som det så fint heter. Knuse det ned i støvlene.
Med wow, så går det på en måte ikke(vel det går ann, men det tar jævlig mye tid, og du vil nå få en jævla premie for å kutte deg ute fra den verden du egentlig lever i)
Jeg vil tro at dette faktisk er en del av det som hekter folk på wow, at det egentlig er ganske lett å komme høyt opp, vis du har flaks og folk lar deg slippe til.

Neste uke, så kommer det trolig en ny patch inn i WoW. Der hvor man endelig kan få lov til å slakte Arthas Menethil (Crown Prince of Lordaeron) aka "The Lich King". Dermed blir det nye items, nye quests, nytt map, nye achivments og mye ny tid du trener å sette av til spillet.

Det jeg liker med WoW er; samholdet, eventyret, naturen, humoren, folka mine, de episke kampene og arbeidet bak spillet.
Ja, World of Warcraft har en bunnsolid historie, mange folk i staben som vet hva de skal, humoristisk sans, reklame teamet, og de har tenkt på alt. Ja, absolutt alt, nesten. (Fortsatt noe jeg savner i spillet, sikkert flere, men noe jeg tenkte over. En liten "Wardrobe for Tabard's", slik som Keyring'en, Tabardene tar ellers bare plass i banken).

Det er ikke det spillet med den beste grafikken, beste lyden, beste gameplayet(kan diskuteres), beste kampsystem (kan diskuteres).
Men, vis du har en bra pc, og skrur alt av grafikk på fullt, og du fortsatt har 80 FPS, da er spillet helt fantastisk. Vis du har ett mega headsett, så får du kraftig episk lyd.
Vis du har de rette addon'sene, og de rette keybindigsene, så får du kjempe gameplay og kampsystem.

Jeg vil si at WoW er det beste spillet jeg personlig har spilt, kanskje derfor jeg spiller det enda?
Selvsagt har jeg droppet en eller to dager eller 3-4 for å spille WoW en hel dag. Fordi det har vært ett eller annet som jeg har vært sjukt nærme med å gjennomføre. Men, ja, i det siste har jeg hatt meget mye tid til overs, og dermed har all tiden gått til WoW, fordi det ikke har vært noe annet å gjøre, og da ser jeg tiden til å få gjort ferdig noen achievements, eller fått opp fiske/kokke eller "job"-skill.
De 3 siste ukene så har jeg spilt 10 timer i døgnet hver dag ca, for å være helt ærlig. Så dermed blir tiden jeg har spilt WoW til sammen: Paladin: 48 dager, Druid: 20 dager, Random andre characters: 8 dager. Alt i alt: 76 av 761 dager foran skjermen siden 3.November 2007. Det er faktisk drøyt med tanke på at jeg har hatt 3måneder pause til sammen i denne perioden. vel 10%~ av hver dag bruker jeg på WoW. 2.4 timer i gjennomsnitt. Det gjør meg ingen ting. Det virker som om det bryr andre mer enn det bryr meg.
Men jeg er ikke så drøy som det noen har vært. Noen spiller faktisk 18/7 hele tiden. Noen har dødd av å spille wow, og noen har sluttet på skole og jobb for å spille. Det er laget dokumentarer av wowspillere.

Spillet i seg selv trenger utrolig mye tid for å kunne ligge på ett stabilt nivå, og det fortsetter hele tiden å sette nye mål for hva det stabile nivået ligger på.
For tiden vil jeg si at jeg er av de 60% som er en fast spiller. 25% er casual gamers, 10% er de som spiller hardcore. 5%~ er de som "spiller til de dør". Dette er egne regnestykker (:p) og det er ikke tatt med "Gold Farmers" og firmaer, som spiller for å selge det de oppnår.
Men til vanlig så spiller jeg bare sånn 3~ timer litt hver dag, og da 4-5timer vis det er Raid Day. Er ikke det egentlig litt samme tid som en helt annen gamer spiller om dagen? Men de blir ikke tatt å sett på som sjuke i hodet.

WoW har ett rykte, fordi det er tatt opp i media. Menneskeheten tror på media på punkt å prikke. AT alle WoW spillere sitter i mørket, med headsett(ventrilo) på ørene, potetgullpose på pulten og låst dør. (Jeg har noen ganger gjort dette :p, på gøy) Men hver eneste dag, og ikke har noe sosialt liv.
Tilogmed de som vet du spiller, tror faktisk at du er sosialt tilbakestående bare fordi du spiller WoW.

Det er også mange som har gjort WoW til en hobby, de reiser på Blizzcon, kler seg ut, hyler og skriker når det kommer ny expansion, og du burde ta deg en titt ned på en nattåpen butikk når "Catalysm" kommer. Folk er drøye, og WoW er det drøyeste spillet.
Jeg skjønner resten av verden godt, men jeg er ikke helt slikt, bare spiller det, til jeg ikke gidder mer. Skulle jeg sittet å spilt Nintendogs resten av livet?

Jeg er en av 11mill som står imot alle andre i hele verden, virker det som. Er du en av oss, som blir dratt under kammen?

HQ