Norsk
Blog
Pakker til Jul [{-1-|-i-l-I-§}]

Pakker til Jul [{-1-|-i-l-I-§}]

Skrevet av Noral den 13 desember 2009 klokken 20:26

Hei på deg med nisselua på snei.

Da er det drøyt 11 dager til Julaften og 2 uker til "julen" er over.

Vi alle sammen vil åpne pakker og gi bort pakker til de man er glad i, i år. 2009 sitt gaveår er meget stort, og det er blitt kjøpt inn en DEL konsoller til å trøkke innunder treet i mange husstander.

Jeg også, har funnet gaver å gi bort til venner, familie og heldige vinnere.

Dette er en liten "Heads up" for de som vant Quizarro Season 2 (2009).

Premier blir sendt ut på Onsdag 16.12.09
Så dermed skal du få pakken før julaften, vis posten gjør jobben sin i år.


Andre pakker som kan komme hjem til folk før jul, er GR sin julekalender sine premier.

MEN!, jeg tror jeg ikke gidder å være med på Julekalenderen i år, og kanskje ikke til neste år. Pga, det er ikke en dritt som er fair med det.
Jeg vinner ikke, mine venner vinner ikke, personer som er aktive vinner ikke, personer med nicknames som jeg faktisk har sett før vinner ikke.

Så hva er egentlig poenget med å være med i GameReactor sin Julekalender, når det bare er random brukere som GR har laget vinner, fordi de er gjerrige på premier.
Hva gjør at du fortsatt gidder å melde deg på julekalenderen da?
(Jeg sier ikke dette fordi jeg er sur fordi jeg ikke vinner. Jeg er meget vandt med å ikke vinne noe i noen som helst konkurranse, så det går ikke langt inn på meg)
Jeg sier dette fordi jeg blir kjempe irritert og frustrert og sinna på GameReactor som lurer 90% av alle brukere på denne nettsiden.

Jeg har kanskje vært med på alle konkurransene på GR i år, og jeg har sendt inn svar på ca 8 av lukene i kalenderen.
Jeg svarer på det jeg kan, og sjekker Google for de jeg ikke kan, som alle andre her gjør.
Fordi, jeg vet at hvis jeg svarer feil, så blir jeg ihvertfall ikke blandt de 10% som faktisk kan bli plukket ut til å faktisk vinne noe som helst premie på GR.


Så derfor startet jeg opp Quizarro!. For at folk kan være med å se på hvem som vinner noe, og at det er helt riktig hvem som får premie og hvem som vinner. Så det ikke er noe jævla kødd.
De som er på GR, aktive 365 dager i året, burde få ihvertfall noe igjen for det, når det omtrent er 25+ konkurranser på GR i året, og ingen vinner noe. (Noen kan jo faktisk, faktisk, faktisk være så heldige å klare å vinne).


Jeg vet at mange kan bli irritert, noen blir frustrert, og noen kommer til å forsvare både det ene og det andre. Dere i GameReactor, dere trenger ikke å svare. Jeg vil bare be dere om å faktisk skjerpe dere, og gi de som faktisk fortjener en liten gave få det. Det er ikke noe vits å putte opp en jævla julekalender vis det bare er løgn og fanteri.

HQ