Norsk
Blog
Fisking er, og forblir kjedelig!

Fisking er, og forblir kjedelig!

Skrevet av Noral den 2 mai 2010 klokken 16:33

Fisk!

En kjempe flott måte å få trøkka litt Omega-3 ned i magen på.
Fisken lever i havet, som alle vet. Noen i tank, noen i oppdrett, og noen....i spill.

Det plager meg så ufattelig mye med at de fleste RPG spill skal ha fisking som en "artig greie". Ja, jeg forstår jo hvorfor, og at det en ganske stor greie å faktisk droppe ut når man lager ett spill, siden vår klode består av 70% (ca ca ca - ish) vann.
Men hvorfor gjøre dette så jærskla vanskelig? Det er egentlig mitt store spørsmål i denne bloggen.

Det er nokså vanskelig å fiske i virkeligheten, som noen av oss vet. Og man kan få fisk på første kast etter bare 30 sekunder, eller så kan man sitte på fjellet en hel helg uten å få en eneste fisk. Det er så vanskelig å si med fisken om dagen.
Hadde vært mye artigere å fiske i ett opdrettsanlegg.

Men, som jeg akkurat nevnte. Så er det vanskelig å fiske. Men hvorfor skal det absolutt være så vanskelig i spill også? Er det ikke bedre om du hadde ett spesielt tidspunkt til å nappe i, og at fisken faktisk hang litt på agnet. Enn at fisken skal pirke, fikle og leke med marken, og aldri ta å nappe. Det er så sjuuuuukt irriterende.

Akkurat sittet å spilt Monster Hunter Tri her med min lillebror som fikk den skattekista fra GR sin konkurranse, i posten i går. Så vi har sittet litt med dette. Men her også er det fisking! Og det er ikke lett, det er IKKE lett. Det kan være det meste simple tingen EVER å gjøre, men ikke for oss. Vi sitter å sliter, som menn som prøver å gjøre kvinner fornøyde. Det er helt umulig. Vi har nok prøvd i over en time nå. Ingenting, vi har ikke klart EN ENESTE f***ings fisk altså.

Det samme var med Zelda: Twilight Princess på Wii'en. Jeg forstod ikke en dritt, jeg måtte sjekke på YouTube for en "How to fish in Zelda (WII)" film, der hvor det stod tekst og film for å vise hvordan man fisket. Det er skikkelig "lol" at det skal være så sykt vanskelig å fiske i spill.
Greit nok at utviklerene prøver å gjøre det litt mer moro enn å bare trykke på noen knapper, og heller må time det skikkelig. MEN! Hvorfor kan de ikke si oss hvordan man faktisk fanger en fisk? Jeg har ikke fått vite noen ting om når jeg skal dra i stanga, (vel, i dette tilfellet, blir det jo å trykke på "a" istedet for å veive med den kontrolleren) - Men fortsått. Vi står bom fast...


HELP WANTED!

How to fish in Monster Hunter Tri?!

HQ