Norsk
Blog

Tweetface

Skrevet av Noral den 14 mai 2010 klokken 15:15

Noe jeg og andre har lagt merke til her på GR nå denne uken, er YouTube blogger.

YouTube er ett eget community, og det er ingen grunn til å blogge om deres aktivitet på ett annet community føler jeg.

Vi har her en egen forumtråd for dere som vil snakke om ting som skjer på deres og andres YouTube profiler.

YouTube Tråden

Kall det hva du vil, om det er ett sted å poste YT filmer eller fronte sin egen profil. Ett fett, bruk YT tråden i forumet istedet for at det kommer 10+ blogger (det er ikke publisert 10 blogger om YT nå i det siste, men det kommer til å komme flere vil jeg tro. Og det har vært sine blogger om YT før) om YT og hva du liker å gjøre der, eller hva du selv legger ut av filmer der.

Alle de filmene jeg har sett fra brukere på GR, så er det helst om spill. Og dermed CoD eller andre titler. Noen kan vel gjøre noe annet enn å være obsessed av spill hele dagen i alt du gjør? Film deg selv som spiller en hel time! PLEASE!

Gjør noe kreativt, som å vlogge om ditt eget liv, at du anmelder spill, at du sitter på toget, eller spyr fra dekket på Danskebåten.
Det er faktisk noe som er mer festlig å se på enn folk som snakker om seg selv som spiller eller om glitcher.

La nå Machinima eller AVGN gjøre de profesjonelle greiene, og så kan dere lage deres egen liten greie hvis det absolutt må handle om spill. (Og ja, til alle dere trollene der ute, drit å dra å skriv om "Men dette er jo ett spillcommunity, hvorfor skal vi ikke snakke og filme oss spille?" Det finnes andre ting der ute folkens)

Noe som jeg anbefaler, og som var ganske artig; var Suppeelsker(tror jeg det var) sin video der hvor han smashet sin egen Dell. Deilig video.

Finn på noe helt nytt eller lag ett lite show.

Twitter

Siden det er så mye fokus på YT, hvorfor ikke ta opp Twitter. Tweets er ganske moro er det ikke? Bruk heller Twitter som ett community, og snakk om hvilket spill du spiller for øyeblikket, eller hva slags spill du skal kjøpe, skal anmelde eller som du ønsker deg. (Det er en GRTweet - men føler ikke folk bruker den nok!! ALLE SAMMEN BRUK GRTWEET MER!! <- Fake and gay)

På Twitter får du også vite mye om nye spill og nye prosjekter fra mange utviklere og utgivere, så det er ganske greit å få med seg.

(Dette ble mer en oppfordring til å gjøre noe annet enn spill, kanskje litt feil på en side som dette. Men det er mye annet som er like morsomt)

(BTW - Did you see what I just did there? Up in the title? BreakingNYC 10.05.10)

Kommer ikke også Alan Wake ut i dag? (Ypperlig sjanse til å anmelde noe) Jeg vil kanskje også at de som anmelder ting her på GR, som freelancere, kan begynne å filme og skrive i tillegg. Som Eivind som driver med sjokolade.

HQ