Norsk
Blog

Quizarro! Season 3! + TW&R (4) 21.06.10

Skrevet av Noral den 21 juni 2010 klokken 18:58

Quizarro!

Ja, da er det bare få dager til årets sesong av Quizarro! starter. Det kommer til å bli en PANG-start på hele greia og det vil bli delt ut EKSTRA poeng til den med riktig svar som blir nummer #8, #29 og #34 på den første oppgave/gåten/lol'en dere får som spørsmål.
Quizarro! er som kjent for å være skikkelig moro, virkelig fantastisk og helt på trynet. Det blir intet unntak i år dere! Quizarro! er blitt jobbet med lenge i den siste tiden, og det er kommet frem til en hel del nye funksjoner og systemer som vil gjøre Quizarro! rundene mye enklere for begge parter.
Jeg har snakket med diverse mennesker og vi skal nå ikke se bort ifra at det kommer til å skje revolusjonerende ting med Quizarro!

Hvis du ikke er ett medlem av gruppen til Quizarro!, så kan du dessverre ikke delta
Mer info om Quizarro! kan du finne her inne: Quizarro!

HUSK: Quizarro! Season 3! 2010 - Cooming very very very soon!

24 JUNI!!!
Torsdag - kl 21


The Week and Random


Jada, det kom ikke ut noen TW&R forrige uke, pga flere årsaker, skulle kanskje oppdater LiveFeed shitten min, men det ble ikke noe av. Den kan du faktisk sjekke ut hvis du lurer på ting som jeg driver med eller hvis du lurer på når ting kommer ut eller du tror jeg har noen problemer med å publisere forskjellige ting. Som for eks om jeg skulle ha noen problemer med å sende ut en TW&R på en Fredag, eller Quizarro! Til riktig tidspunkt.
Det blir nå mange oppdateringer, ting som blir tatt med, ting som blir fjernet fra The Week and Random fordi denne bloggreia er fortsatt i "Beta".

Ting som er fjernet fra TW&R
:PPppPPpp vitsen på slutten

Ting som er nytt i TW&R
Første anmeldelse - Den første anmeldelsen fra ett nylansert spill
GR "Reaksjoner" - Ting som har fått brukere til å fly i flint, fanboys som har hamret på keyboardet og folk som har åpenbart trollet eller blitt missforstått.
Hvilke spill blir sluppet i neste uke? - En liste over spill som blir sluppet i fra denne datoen og til neste TW&R. Jeg vet ikke om datoene er riktige eller noe, men dette er hetnet fra GR sin kalender.


De aller aller fleste gamere her ute i verden vet at utviklere, utgivere, produsenter har dratt kontrolleren opp låret og mot skrittet for å gi deg akkurat det du vil ha!
Så jeg gidder ikke å ta opp alt som har skjedd på E3 for det kan du lese under E3 Special - GameReactor sin helt egen side om alt de har fått skrevet ned fra E3 2010

Denne uken vil handle om:
Quizarro!
Lockerz
E3
Vann i dusjen
Eminem
Fotball VM
Avslutning på Videregående
Første anmeldelse
"Mike Posner" har Ukens feteste låt
Ukens spill pick-up
GR "Reaksjoner"
GR Konkurranser
GR Trend
Hva skjer neste uke?
Hvilke spill blir sluppet i neste uke?

Quizarro! Season 3! 2010!
Som jeg har skrevet om over her.
24. Juni - Torsdag - kl 21


Lockerz
Vil snakke litt om denne nettsiden der hvor du kan tjene deg poeng, som du kan sløse på Shop eller bytte mot elektroniske artikler, diverse klær og dubbeditter/drit.
I den uken som har gått nå, så har det vært en event som gikk ut på at brukere fikk 3xPTZ for invitasjoner og videoer de så på i Play.
Hvis du er med på Lockerz, hvor mye PTZ har du nå etter 3xPTZ-eventen? (Legg igjen sum i kommentarfeltet)
Jeg har 7424 - og ett spill koster rundt ettelleranna, jeg husker ikke nå faktisk - men en MacBook Pro koster 6125 i hvert fall. Så jeg skal nok prøve å skaffe meg en slik.

UPDATE: Akkurat nå, så sjekket jeg innom - og jaggu om du ikke er heldig som leser denne TW&R.
Happy Monday! Our members are loving triple PTZ so much, and don't want them to stop. We hear you! Due to huge popular demand, we're extending Triple PTZ for watching videos and accepted invites until the end of the month!
Source: Lockerz.com

Så, hvis du lager en bruker I dag, og du inviterer 20 venner I dag! Og ikke tar å ser på noen filmer før du er blitt Z-medlem, så kan du faktisk skaffe deg opp mot 8000 PTZ før July!!
Jeg skal ikke nå reklamere for at jeg vil ha mer PTZ, for det eller ikke mye jeg får for hver invite egentlig, og jeg driter i at jeg egentlig får de usle små PTZ'ene av det, MEN hvis du vil være med på Lockerz - Så send meg en PM med din e-post, så skal jeg sende deg en invite. For å gjøre deg en tjeneste å ikke måtte vente på invite fra Lockerz, som kan ta flere dager.

Hvis du lurer på noe mer, sjekk ut Lockerz - GR Gruppen

E3 - Hva jeg likte
E3 er noe for meg bare noe jeg kan sitte og titte på, snakke med folka på IRC og få de små smakebitene jeg trenger.
Jeg bryr meg ikke så veldig mye om E3, sånn at jeg sitter oppe hele natten eller jeg lager planer slik at det ikke krasjer med E3 visningene. Men jeg liker dette å få vite noe mer om mine yndlingsserier eller hva slags nye gadgets som blir lansert i fremtiden.

Det jeg så frem til på E3:
Nintendo 3DS
Nytt Zelda
Ny 360

Dette fikk jeg:
Deilig nytt Zelda-eventyr -
The Legend of Zelda: Skyward Sword
Gamereactor sin tekstsamling av info om spillet
3DS vet jeg ikke helt hvordan kommer til å bli i praksis og hvordan jeg kommer til å like den, men den ser skikkelig lovende ut.
Den nye 360-slim greia blir deilig å få i hus!!


Vann i dusjen
Noen har dette problemet som jeg også er rammet av, som blir kaldt for "Dårlig hus".
Her snakker vi egentlig om vannrør/ledninger og trykk.
Greia i huset mitt, er at vi leier ut hele underetasjen av huset som barnehage. Så det blir mange turer i springen og mange vannflasker og saftflasker som blir fylt opp. Greia da er at det ligger i første, og har "første"-rett til vanntrykket, som gjør at hvis de bruker kaldt vann, så får jeg ikke noe vann enn en liten tynn stråle når jeg skal pusse tenna. Jeg får ikke noe trykk i vannet når jeg skal dusje, og når de bruker det kalde vannet, så blir det borte og det blir bare varmtvann igjen til meg i dusjen. OG JA DET ER ETT PROBLEM. Jeg kan klare å få kroppen min til å dusje i 35~ grader. Men det er fortsatt jævlig varmt. Så det egentlig ikke så mange ganger som problemet ligger i at det er kaldt vann i dusjen, som sikkert mange andre er plaget av.


Eminem
En kjent kar for mange av dere, og en veldig hatet dude av så å si alle metalfans. Slutt å være så jævlig gay'e fitter folkens.
La folk høre på hva de vil?

Uansett, denne artisten var min aller første ordentlig "Jeg liker deg"-artist. Jeg kjøpte cd'ene, jeg kjøpte filmene, jeg kjøpte plakater. Jeg har selvsagt alle disse tingene enda, jeg digger å høre på han enda.
I dag/går, så slapp han sitt nyeste album "Recovery"
Det er kjent Eminem stil og du kommer til å elske det hvis du har hørt sanger fra alle hans tidligere album. Han har endret litt stil siden Marshall Mathers LP, og dette skiva ligger på samme nivå som Relapse, men er ikke så "livlig og sprø" som The Eminem Show var. Recovery er bra hip-hop/rap på sitt aller beste.
Skaff deg albumet!


Fotball VM - Fifa World Cup
I DO NOT FUCKING CARE! ALL THE PAPERS AND ALL THE FANS - GTFO!!


Første anmeldelse
Denne lille boksen har jeg kommet på nå i det siste, fordi jeg egentlig har ventet på brukere som skal anmelde "Monster Hunter Tri" her på GR.

Så dermed, så starter vi med dette spillet.
Monster Hunter Tri [Wii] - Forfatter: konsollforkjemper

Hittil har det blitt laget 2 anmeldelser av dette spillet, og begge kom ut på samme dag, selv om det er over en måned siden det ble lansert - Tilfeldighet?


Mike Posner har Ukens feteste låt
Mike Posner - Cooler Than Me - Single Mix

Spotify
YouTube


Ukens spill pick-up
Jeg foreslår at du burde sette deg ned med ett Need for Speed spill.
Det er mange i denne serien, men min favoritt er Need for Speed: Underground 2
Det beste spillet i denne serien!!


GR "Reaksjoner"
Ja, her inne vil jeg bare nevne ting som har skjedd på GR - ting som har gått ille for seg. Eller hva som er blitt skikkelig hypet eller spill som fikk en helt vill anmeldelse (med negativ karakter kanskje?)
Fanboys kommer til å stå sentralt her egentlig når det gjeller spill-relaterte ting - ellers så vil det bare være en liten nyhet for folk som klarte å gå glipp av dette.

Men, for en liten stund tilbake, så var de en blogg som "nintendodude" hadde laget, som var en morsom blogg der hvor han beskrev sine tanker om hvordan det ville vært å oppdage Hasj/Marihuana.

Her ble det fryktlig mye diskusjon, for noen skjønte ikke at dette var en humoristisk blogg, enn en "skryte-blogg".


GR Konkurranser

Nå ligger det ute 9 konker på GR.no

Nye konkurranser
Giana Sisters - Ukjent
Sniper: Ghost Warrior - Ukjent
Minnepenn fra Verbatim! - Ukjent
Naughty Bear - Ukjent
Demon's Soul - 24. Juni
Age of Conan - Rise of the Godslayer - Ukjent
The Sims 3: Drømmejobben - 27. Juni

Konkurranser som er enda
The Wolfman - 27.Juni
Alpha Protocol - 27.Juni 18år! - Anmeldelse


GR Trend
Kan vel egentlig bare fortelle om at det har vært en god del E3 blogger - og det som har blitt omtalt mest er: Det nye Zelda spillet


Hva skjer neste uke?
Det vet vi ikke helt sikkert.
Det nye GR bladet har kommet i butikken, så det er jo flott!
Lockerz har 3x PTZ i Play frem til July.


Hvilke spill blir sluppet i neste uke?
Landit Bandit - 23 Juni - Plattform - [PS3/PSN]
Risk: Factions - 23 Juni - Strategi - [360/XLA]
Naughty Bear - 24 Juni - Action - [PS3/360]
Sniper: Ghost Warrior - 24 Juni - Action - [PC/360]
Demon's Soul - 25 Juni - Action/Rollespill - [PS3]
Lego Harry Potter: Years 1-4 - 25 Juni - Eventyr - [Multi]
15 Days - 25 Juni - Eventyr - [PC]
Singularity - 25 Juni - Action - [PC/PS3/360]
Backbreaker - 25 Juni - Sport - [PS3/360]
Warriors: Legends of Troy - 25 Juni - Action - [PS3/360]
Vacation Isle: Beach Party - 25 Juni - Party - [Wii]
Darksiders - 25 Juni - Action - [PC]
Transformers: War for Cybertron - 25 Juni - Action - [Multi]
Armin van Buuren - In The Mix - 26 Juni - Musikk -[Wii]

HQ