Norsk
Blog

The Week and Random - Info!

Skrevet av Noral den 22 juni 2010 klokken 21:36

The Week and Random
Laget av: David Nilsen


Hva er The Week and Random?

Det spør du deg selv om kanskje? Jo, her kommer en helt blogg (kort) om hva dette egentlig er.

Jeg fikk lyst til å holde på med noe ekstra her på GR, og komme med noen blogger innimellom. Jeg er egentlig ganske inaktiv på denne fronten generelt og ville få en forandring på dette.
Dette er da helt enkelt en hel del med info om hva som skjer på GameReactor.no og ting som skjer i mitt eget liv som jeg vil ta opp og dele med dere her på GameReactor.


Generelle Punkter

Hva gir The Week and Random meg?
Du får en en stor blogg med masse info om ting som skjer i spillverdenen, på GR og i det vanlige livet.

Hvorfor heter det The Week and Random?
The Week - Det som har skjedd på GR i forrige uke.
and Random - Ting som skjer i mitt liv.

Når blir The Week and Random publisert, og fra hvilket tidsrom henter du info fra?
Det blir hentet info fra Fredag -> Fredag.
TW&R blir også publisert hver eneste Fredag - Tidspunkt er ikke viktig.

Hvor lang er en TW&R?
De TW&R jeg foreløpig har laget har overskredet GameReactor sin limit i tegn som kan inneholde i en enkelt blogg - 12000 tegn.

Jeg ser du bruker en haug med linker i The Week and Random, hvorfor?
For at DU som leser skal kunne bare trykke deg enkelt inn på ting som du kan ha interesse av, og ikke måtte finne ut av dette på egenhånd.

Jeg bruker bit.ly til å forkorte alle linkene mine. Fordi at en enkelt link kan inneholde rundt 50 tegn, og da hjelper det å kunne korte den ned til rundt 20. I en enkelt blogg, så kan jeg ha kortet ned tegnene på rundt 800, siden jeg bruker så mange linker. Så for at jeg skal må kunne få med all den infoen jeg vil i hver TW&R, så blir det benyttet bit.ly forkortningslinker.

Det blir bare lenket til sider som allerede finnes på GameReactor.no - Hvis det er noen som sender deg utenfor GR, så er det opplyst om dette.

The Week and Random - Oversikt (faste innlegg)

Forkortelse: TW&R

Quizarro! Season 3! 2010! - Dette er en konkurranse jeg står for som jeg her reklamerer for. Alle har en sjanse til å vinne!
Første Anmeldelse - Den første anmdeldelsen fra ett nylansert spill.
"<Insert Artist>" har Ukens feteste låt - Her er sangen som jeg har hatt på hjernen denne uken. Det kan være hvilken som helst sjanger.
Ukens spill pick-up - Under denne, så velger jeg ut ett spill som det kan hende du har, eller ikke har, som har blitt sluppet for en god stund tilbake, som er en skikkelig godbit. Som du burde låne av en venn eller noe, en anbefalning til de som sliter med å finne ut hvilket spill de vil spille.
GR "Reaksjoner" - Ting som har fått brukere til å hoppe i stolene, fanboys som har hamret på keyboardet og folk som har åpenbart trollet eller blitt missforstått.
Ukens blogg - Der hvor jeg velger ut min helt egne favoritt av alle bloggene som er blitt publisert siden forrige TW&R.
GR Konkurranser - Her setter jeg opp en listen over alle konkurransene som GR har gående, om hvor lenge de holder på og aldersgrense.
GR Trend - Har det kommet en bloggtrend her på GR? Som Top-lister, bilde-blogger og diverse annet som blir en slags trend.
Hva skjer i neste uke? - Ja, hva skjer neste uke? Noe man burde få med seg?
Hvilke spill blir sluppet i neste uke? - En liste over spill som blir sluppet i fra denne datoen og til neste TW&R. Jeg vet ikke om datoene er riktige eller noe, men dette er hentet fra GR sin kalender.


Dette er generelt hva TW&R går ut på.

HQ