Norsk
Blog

Creepy gamle gamere - Hvorfor meg?!

Skrevet av Noral den 22 juni 2010 klokken 21:36

Hvorfor er det slik at du alltid blir venn med en skikkelig spess raring i spill du spiller online. Som ett helt nytt spill du har akkurat funnet, og så blir du med en guild og slik, og så er den personen du egentlig blir skikkelig godt kjent med på nære nippet til å være pedofil. I hvert fall slik jeg føler det, selv om jeg er 18 år.

Jeg tror egentlig bare dette har noe med meg å gjøre, at jeg blir venn med disse skikkelig freaksa, og ikke de som spiller for å game. De jeg møter er helst mer opptatt at man skal ha det gøy mens man spiller og at man skal være med i ett godt miljø. Jeg vil heller bli ordentlig kjent med de som spiller for å vinne. Nå snakker jeg jo helst om slike webbrowser spill som går mer ut på å havne på en ranking liste over de som gjør det best i spillet.

Men og, når jeg spiller WoW, så har jeg kommer i kontakt med alle de fra guilden min, og så støter jeg på masse små raringer som tror de kan bli venner med meg. Jeg har folk som tror de bare kan snakke til meg, uansett hvor nedlatende jeg svarer tilbake og lignende. Men så har jeg jo også "online bestevenner" - og disse, disse er av de rareste. I WoW, så er det en fyr som er 38 år, ser ikke helt bra ut, arbeidsløs, bor hjemme hos mor i Manchester England, må legge seg kl 23 UK-tid, som er da 24 i Norge, og raids slutter heldigvis rundt 23.30 GameTime (Som er som norsk). For ellers så kunne han ikke vært med å raide. Men da, vi sitter jo å har det gøy og alt sammen, som vanlig venner gjør. Men det er fortsatt noe skikkelig creepy med han.

Når jeg spiller dette andre spillet jeg har snakket om før BTO - Business Tycoon Online, så er greia om å bygge opp bedriften din og lage deg en skikkelig salgsindustri. Her finnes det også ett Guild system. Jeg er med i en Guild som er Top 3 og blir snart på andre. Men i hvert fall, så er det en kar her også som er ett skikkelig freak. I spillet så velger man bosted og alder etter hva du faktisk er/og bor. Denne karen jeg snakker om kaller seg Jaster. Jeg har ingen anelse om han bor alene eller med sin familie, han bor i Australia og er 29 år gammel, og han spiller dette spillet hele døgnet rundt nesten. Han legger seg rundt 22 på kvelden i Australia tid, men han er for det meste online hele dagen. Selv om spillet egentlig bare bruker 1 timer hver dag. Det er ett slikt spill som du ikke trenger å stresse så sjukt med. Bare se pengene rulle inn. Han er litt høyere opp i rankene enn meg, og skal liksom ta vare på meg og applauderer alltid på alt jeg gjør, uansett hva jeg gjør for noe. Hvis jeg oppgraderer en butikk jeg har, så bare "Way to go David" "I am really happy for you mate" "Cool dude. You are doing great" - og han er så creepy. Han nevner hele tiden at han er så glad for at vi har ett vennskap, som han nevner i hver eneste private melding vi sender via spillet.

Her en noe fra i går kveld da jeg tok over en butikk for han:
From Jaster:
"ok no problem buddy - have fun - just keep his stock hi and have fun... u r the best! thx xxx"

Freaky? Creepy? - Dette er sykt mener nå jeg. Jeg liker ikke å være oppi en slik situasjon, men hva skal man gjøre? Det er da greit å ha venner.

Så, er det slike mennesker du også blir kjent med i spill, selv om du egentlig ikke vil? Eller er dette bare noe som hender med meg.

Leave your creative responses in the comment section Beeeloooååuuaaawhwhh..

HQ