Norsk
Blog

Hva har jeg sett?

Skrevet av Noral den 24 august 2010 klokken 23:06

Jeg har ikke blogget noe særlig i sommer. Det kan skyldes mange saker og ting, men latskap og mangel på ting å snakke om som ikke er tatt opp i det siste, er nok noe av grunnen.

Men jeg kan oppsummere min August i hvertfall.


For det første har jeg sittet å ventet på en slik Tripod som jeg enda ikke har mottatt, Flip'en min trenger noe å stå på!
Jeg har vært hos venner og familie, ved sjøen og fjellet.

Det store høydepunktet i August måned har vært Øyafestivalen som har blitt anholdt her i Oslo by fra 10 til 14. Jeg har jobbet i år som frivillig på festivalen og da som "bartender" (ta i mot penger for at kompisen bak meg skal stå å tappe pils etter pils. #chill) Stod i Vikabaren som lå rett ved Camp Indie på Onsdagen og Torsdagen. Vi kunne høre band i Camp Indie, Vika scenen og i fra Sjøsiden.
Jeg fikk sett, Sleigh Bell, Karpe Diem, Susanne Sundfør, Robyn, The Cumshots, La Roux, The Flaming Lips, Local Natives og The xx (OMG I LOVE THEM! Seriously)
Jeg var for det meste for meg sjæl, siden mange hadde reist i militæret og til universitetene sine. Så jeg, Daniel, min søster og Åse var de jeg visste var der. Daniel som sløv vakt og Åse som økologisk fastfood kokk.
Jeg stod i baren å kjedet ræva av meg, da ett gjenkjennelig fjes dukket opp ved disken. Jon Cato L. var navnet på denne tørste herren som skulle ha noe å leske seg på. Ikke bare en gang, men dagen etter dukket han opp i baren vår igjen. På Onsdagen skulle egentlig en venninne være med, som ikke kunne pga jobb og jeg måtte ta å filme en hel konsert for henne, Sleigh Bells. Jon Cato er en luring og linselus og står 3 mennesker foran meg, og bakhodet hans er med i alle de 30 minuttene som jeg tok opp film på. (Hadde tenkt å legge til ett bilde om hvordan du legger merke til hans strålende måne under hele frekvensen med opptak).

På Lørdagen 14. Aug, var The xx på scenen, magisk musikk og avsluttning med fyrverkeri over Oslofjorden blir ikke bedre. Av gårde til Rockefeller for frivillig-fest og gratis øl bonger som man kunne grabbe til seg. Jeg ble ringt av min søster som sa det stod 2 karer utenfor leiligheten som ville inn og sove litt. Jeg var godt i gang med å helle ned 9'ende 0.4dl og jeg kom meg ikke hjem før kl 05.30, 2 timer etter min søster ringte for siste gang for å låse opp. Geniet meg hadde den eneste nøkkelen hjem. #planleggingavbytur

Etter Øyafestivalen måtte jeg passe broren min en tid, og han har funnet en cd, med...Crazy Frog. Han hadde dilla og det var det eneste som ble spilt, veldig høyt, Axel F.

Jeg reiste hjem(Hønefoss), og jeg er nå tilbake i Oslo hos min far. Han har ett hus på Malmøya, som ligger rett ved havet. Vi var kommet hjem fra jobben til far og da stod det en fortvilet kar på parkeringsplassen vår. Han hadde akkuratt kommet og lurte på om han kunne parkere ett litt tryggere sted for natten. Vi inviterte han og hans bil til å stå innenfor gjerdet vårt. Bilen til Bård Tufte Johansen stod i fred den kvelden.

Søndagen som var, 22 August, Toy Story 3, førpremiere i Colosseum Kino. 3D brillene på og nærmere 2 timer med latter gjorde at filmen hadde fått en god 9'er. Det er ikke så veldig mye du får ut av 3D greia, annet enn at den lille animasjonsfilmen som Pixar alltid spiller av før en film var veldig imponerende.

I dag, så kom den nye utgaven av Se og Hør ut i butikken. Og her, det som pryder forsiden denne uken er min fetter. Ja, Anders. Han var Jan Werners "store kjærlighet" og nå skal han være i ett lykkelig forhold med Lene Alexandra. Dette er noe vi i hjemmet har ledd og kost oss med i hele dag. Dette er totalt latterlig, tante er selvsagt bekymret og onkel gir helt faen og ler enda høyere. Anders kan vel kalles bifil, eller bare mediahore.
#Detskjeralltidnoeoverraskendeimediaiminfamilie.

Hva har du gjort i August måned foreløpig?
Kanskje noe som du ser frem til?

HQ