Norsk
Blog

How's life mate?

Skrevet av Noral den 13 september 2010 klokken 02:20

Warning
Dette er en grisekjedelig blogg

Skal vi se
Forrige uke var dagene helt like, jeg hadde én rutine igjennom hele uken, bortsett fra Fredag, egentlig, kveld.

Mandag, sove til 1200, 1500 reise på jobb, hjemme 2030, sove 0130
Tirsdag, sove til 1300, 1500 reise på jobb, hjemme 2035, sove 0210
Onsdag, ... du vet hvor vi skal hen med dette.
Fredag, sove til 1100, 1500 reise på jobb, hjemme 2045, stikke bort til Rebecca, henge hos henne med Natalia til 2305, Vilde var ikke hjemme.

I går, sov til 1600, ble ringt av Rebecca, ditchet å være med Natalia til Sara, Sanjin stakk innom med Zelda TP til Wii, jeg hadde American Dad! marathon for meg selv, på 9/11, litt lol når jeg tenkte over det, alle med skjegg eller mørkere hud blir sett på som terrorister, og jeg fortsatt å se på episodene søndag morgen, og da var jaggu en episode hvor de snakket om 9/11.

Som sagt, stod opp 1400, så på AD, satt meg ned med MadWorld, det var en 6 / 10, så hoppet jeg over på Zelda, som ble attraksjonen for resten av kvelden. Mens jeg så på American Dad!, så laget jeg meg en tumblr også gitt, hvor jeg for det meste bare skriver kort eller poster ett photo med en kjapp kommentar, ca flere ganger om dagen for å kunne slå opp i arkivet for å se hva jeg egentlig gjør om dagen.
Så nettopp på California on England, så DailyBooth videon, hører på "Olive You" av DaveDays


Denne uken
Mandag, stå opp 1100, reise til byen 1300, stikke innom videobutikken for å høre om jobbstilling, dra på jobb 1515, være hjemme 2030, stikke til Rebecca for å klippe/tynne håret.
*Note to self* - Kjøp mer wax.
Tirsdag, stå opp 0900, skrive innledning til "Darkny Bloom" på pcn, finpusse på detaljer i "Jack's Meds" (ja, jeg skriver filmmanus og koser meg med idéer som aldri blir virkelige). skrive ned sketcher som ligger i idéboka. Stikke til Aase 1500, reise hjem for å pakke til 2100 bussen til Oslo.
Onsdag Stå opp 0800, reise på Volvo for å bytte inn jobbebilen til far med en leiebil, hmmm, gleder meg til å kunne velge og vrake i volvoer. Kjører ned for å hente pappa på jobb og så stikker vi til Sverige for å handle alt for mye digg. Reise hjem igjen.
Torsdag Stå opp 1200, reise på jobb 1500, 1800 si opp jobben, 2030 være en glad mann hjemme med Zelda TP.
Fredag Stå opp 1300, reise på jobb 1500, hjemme 2030, stikke til Rebecca for film, sove 0230.

Hva betyr alt dette?

Jeg har vel funnet ut at jeg har gått inn i livet, tatt ett friår er vel kanskje ikke en god idé, men det vil hjelpe meg med økonomien til neste år på universitet og jeg vil ha det enklere med å søke jobb ved siden av, ved å ha vært i 4(5) jobber før neste år. Jeg skal heldigvis ikke i militæret, har for dårlig syn, -4.00, endelig NOEN perks ved handikappet.
Jeg lever ett standard A4-liv, det suger, jeg henger hjemme, er nesten aldri ute, drar på en jobb som jeg absolutt hater av alt på jord, stikker innom Rebecca og de andre for noen timer, sover i 10 timer+ hver dag.

Jeg har funnet ut at jeg spiller mer på iPhonen min enn jeg skrur på tv'n eller spiller generelt. The Creeps er ett gratis TD-spill, satt til langt på natt med noe så simpelt. Jeg spiller Slot Machine på jobben, noen som vet om ett spill som er ett slags "klikke"-spill, ihvertfall noe jeg ikke har tid på meg, trenger ett rolig spill som venter på mitt trekk.

Nå sitter jeg her foran pcn, som blir skrudd på med en gang jeg står opp og er det siste jeg ser/gjør før jeg legger meg. Tror jeg skal fortsette med denne slitne 4 år gamle Packard Bell'n selv om jeg kjøper meg en Macbook Pro, den skal tross alt bare brukes til video/bilde-redigering. Jeg vil ikke slite ut tastaturet og gjøre den helt "yuck" etter noen måneder. Har tross alt en Acer 10.1" som jeg tar med for å skrive notater og mer i manuset på hvor enn jeg går.


Nå skal jeg legge meg, slutte å kjede livskitten ut av deg - Hmm, jeg la merke til at jeg har gått i de samme klærne som jeg gjorde forrige helg, og den før der, og kanskje den før der. Har jeg plutselig fått ett "helge"-antrekk også nå?!


Ta en titt..
på profilsiden min for linker til diverse jeg driver med, som for eks Tumblr brukeren jeg laget i dag/går, den er sikkert ikke noe for deg.

Tror jeg ditcher å legge til ett bilde til bloggen.

HQ