Norsk
Blog

O'HAI OHIO!

Skrevet av Noral den 18 september 2010 klokken 01:58

For å nevne det først, nå med en gang, så er jeg skikkelig pumped, og det sprudler faktisk litt i årene mine over denne nye funksjonen for blogger her på GR.

Blogg Header

Dette er en funksjon jeg trodde GR ikke trengte, men det passet utrolig bra, og bloggene får nå sine små egne personligheter og det blir kanskje hyggeligere å lese blogger frem over.

Dette engasjerer folk til å være kreative og kanskje flere som vil være litt hyppigere på å blogge. Av all slags kvalitet og temaer.


Hverdagen
Dagene er de samme, som jeg nevnte i forrige blogg som nesten gjorde meg medvirket til to selvmord. Jeg dro en snartur til Sverige med leiebilen, Volvo V50 09'-model. En god stasjonsvogn som var flink på gassen og hadde ett utrolig grep på veien, som man styrte lett med rattet.

Men jo, jeg sluttet på jobben i dag, for det surret gadd jeg ikke mer. Jeg trenger noe nytt, noe som spriter opp hverdagen litt mer enn å stå opp sent og legge seg sent, med en syklus på 12t søvn og resten til jobb/kjedsomhet.
Kanskje jeg får litt mer tid/oppmuntring til å spille mer, og si noen ord om ett spill eller to.

Jeg har sittet nå i kveld med Photoshop CS5 som ett aktivt program gående for fullt. Jeg har fokusert på noe helt greit og enkelt når det gjelder headeren min.
Jeg har faktisk en del å velge mellom, og de har samme oppsetning med fargevalg og font.
Men jeg skal nok gå over på noe mer kreativt, og kanskje lære meg litt av de nye 3D-effektene til PS5.
Laget en artig liten header som jeg vanligvis bruker, men jeg tenkte, "jeg får ha med noe spill-relatert på denne siden da", så da ble det en kjent figur ved navn Link og hans prinsesse Zelda i deres eventyrer med kraften fra the "triforce" for å bekjempe ondskap og Gannon.

Jeg vil gjerne se noen ordentlig kreative sjeler der ute! Velg en solid font, stor nok oppløsning på bilder som du bare skalerer ned så de passer og holdt det simpelt/enkelt.
Husk: Rema slagordet.


Hva skjer atm?
Pappa har vært innom i dag for å sette opp en ny antenne på veggen, jeg fikk ett Riks-TV kort, så nå har jeg bare sett på 1 av 34 kanaler, Viasat 4 i hele dag, men skrudde over på TV3, der var "Superbad" - den artigste filmen i hele 2000-tiåret.
Jeg ble så opphengt i denne bloggskrivingen at jeg gikk glipp av en sjanse for å bli med en tournament i ett sånt spill jeg spiller online (klikkespill) fordi jeg glemte av tiden og meldte meg ikke på. Jaja, får prøve igjen neste uke.
Lockerz lurer meg enda en gang i kveld også. Tror jeg gir opp den sida og venter til 24/7 PTZplace.


Stå på bloggere! Gi meg noe å glede meg over i morgen!

HQ