Norsk
Blog

BR 91672, XBL og Tv'n

Skrevet av Noral den 20 september 2010 klokken 15:24

Jeg har egentlig lyst til å ta opp litt av hvert her. Men så har jeg glemt en del allerede før jeg satt meg ned foran pc'n, og jeg glemmer nok en hel del før jeg er ferdig med teksten.

Jeg skal gjøre noe nytt i denne bloggen også, jeg skal nemlig spørre dere om noe(!), jeg skal sette av noen linjer nederst til å sette inn noen spørsmål som jeg vil at du skal svare på. For alle kan klare å svare på disse, og jeg vil faktisk at du skal svare på de, enkelt og kjapt bare du leser bloggen og ikke vil kommentere noe. Det tar deg 20 sekunder, og til gjengjeld får jeg masse idéer og ny nyttig informasjon. (Ekstase!)

Hvis du ikke vil lese artikkelen under, så bare bla nederst for spørsmålene

Men først her oppe på toppen/starten av bloggen, så vil jeg ta opp dette med BR-skilter.
Dette er ikke noe jeg tror alle kan, men de biler som kjører rundt med BR på bilskiltene sine, er noen helvetes idioter. De som har BR på skiltene "bor" i Bærum. (Det er blitt meget populært å bare dra til Bærum eller ringe dit for å kjøpe noen skilter, så det ser ut som bilen/du er derfra) Bærum skal være Norges rikeste kommune, og siden Norge er ett så rikt land, så liker mange å være rikest på alle slags måter.

Men dette forteller deg vel ikke hvorfor jeg er så irritert på de?

Nå skal du høre, for lenge lenge siden, når David bare var 8 år, så ville min far at jeg skulle starte på svømmetrening, og dette ble jeg med på. Av den grunn, så måtte vi ut og kjøre ganske ofte, sånn ellers på dagen. Og det er her det hele starter...men vent, da tenker du kanskje..."Dette er jææævlig kjedelig, og i tillegg, så hadde ikke Bærum BR skilter på den tiden"...Flott at du nevner det, for tilogmed når de IKKE hadde BR-skilter, så var de noen jævla tullinger. Min far har vært irritert på disse bilistene i lang tid, og jeg har arvet dette hatet, siden far nå begynner å bli gammel.

Tid til ofte, når vi kjører rundt per dags dato, så ser vi noen som tar en skikkelig risky forbikjøring, noen som parkere helt random i gata med en stor BMW X6, du kan tenke deg selv til helt ruskende gal kjøring i den daglige trafikken. ALLE(tar litt hardt i) disse har BR på bilen sin. ALLE!!

For oss som bor i Oslo, Akershus, Buskerud, Øst-og Vestfold er kjent med disse tilbakestående bilistene på veien. Jeg har blitt veldig oppmerksom på disse BR folka etter jeg fikk lappen tidligere i år, og nå er det jaggu på tide å ta å nevne dette for dere der ut som ikke tenker over dette når du er ut i trafikken.

Jeg tok scooteren min en tur bort til Ulrich i går for å spille Halo:Reach, og det er her det virkelig er kjekt å vite dette om BR bilene. Jeg kjører en Kymco som har en hastighet litt over gjennomsnittet, så jeg sinker ikke trafikken i de grader andre noobs gjør, men folk vil jo fortsatt forbi, siden jeg ikke får den opp i 80 lengre. Så det blir en del biler som kjører forbi meg på turen til byen og videre mot Jevnaker. Man lærer at man skal ligge midt i veien, så bilene tar en ordentlig forbikjøring, men det er så mange som ikke klarer å vente og det der, så jeg er litt snill, jeg legger meg å høyre side, så de kan bare svinge litt ut og så er de fint tilbake i feltet sitt foran meg. Men senest i går, (som alltid) så er det noen som kjører forbi på litt dårlig tidspunkter, og skaper en litt skremmende situasjon. Det mange ikke skjønner når de kjører bil, er at jeg kjører sakte i oppoverbakker og raskere nedover med sykkelen min. Så jeg kan ligge i 40 oppover, og med en god bakke kan jeg skli nedover i 70 på den andre siden, og her er det mange som driter seg ut, for det er nemlig en sving litt etter denne haugen går ned på andre siden som det ikke er noe sikt over. Mange pleier å kjøre forbi, men så kommer jo jeg opp i fart sammen med de, og noen ganger i samme fart. Så der ligger vi da, side om side med biler som kan poppe ut av svingen når som helst. Jeg har jo lært at jeg bare skal late som ingenting og bare kjøre sakte ned til svingen. Men i går, så gadd jeg ikke å være en sånn snill sjåfør, fordi det begynte å småregne. Jeg sa i speilet at det var en med BR skilter som lå bak meg, og du vet vel hva som skjer nå? Han legger seg ut, og der kommer det en buss, han kaster seg inn foran meg, med ca 30 cm fra mitt forhjul og 1 meter til bussens grill. Hvis den rødrumpede gorillanissen ikke gidder å vente til etter svingen, så kan han treffe bussen, og jeg kjører dermed rett i hans bil, og det blir en flott kollisjon som sperrer all trafikk som kommer fra Oslo.

Ikke bare er det denne hendelsen jeg referer til, det er alltid noe som dette når jeg ut å kjører scooteren. Mens jeg kjørte denne turen på 35 minutter, så var jeg vitne til 4-5 forbikjøringer, og ALLE var BR biler. Jeg kødder ikke altså, av de jeg så, så var det bare BR. Selv om det bare er 90.000 biler, så skal det akkurat være noen av de som gjør dette.

Jeg har ikke noe imot Bærum på det generelle basis, men bilister med BR på skiltene sine er noe du skal holde deg langt unna!
MEN, som noen kanskje fikk med seg/husker fra min neste siste blogg, så nevnte jeg at jeg skulle til Sverige med leiebil, og nå kan du gjette(!), jepp, alle bilene hadde BR-skilter. Så jeg kom hjem med bilen, pappa banner hardt og ler etterpå. Så jeg ble en av de, en grønnsakhjernene. Heldigvis er jeg ikke en tulling når jeg kjører på veien, for man skal ha respekt for fart og hva andre folk gjør mens de kjører, så man skal alltid være på vakt.

Nå har faktisk BR blitt en kombinasjon som har bikket 99.999, og derfor kjører de nyeste idiotene med BS-skilter - Så pass opp for disse!

Kjennetegn på BS biler:
2009-2010 modell av en bil.
Helst en Audi, BMW, Volvo, VW.
Hvit eller Svart farge, noen ganger rød eller sølv.


Dette var min frustrasjon i tekstformat


Xbox Live
Nå har Halo:Reach kommet ut i butikkene, og det er blitt mange spill som har blitt solgt og utallige timer som er blitt spilt allerede.
Men jeg har da ikke kjøpt meg Reach, enda.
Så jeg er litt old school med Halo 3 egentlig, og i stad, rundt kl 12, så var det bare 8.000 som var online (stod det), det pleier vanligvis å være rundt 120.000 - Dette har selvsagt noe med at USA sover fra 9-10 til 16-17. Så jeg skal sjekke igjen rundt kl 22 for å se om hvor mange som fortsatt sitter med Halo 3 og ikke har kjøpt Reach enda.

Men, jeg vil gjerne ha noen å spille andre spill med på Xbox'en min. Jeg har noen GR brukere fra før av på vennelisten, men dette er gutter fra GR-klanen egentlig. Så jeg leter etter nye sjeler som også har lyst til å spille online. Sjekk profilen min for brukernavn, og så sender du en liten venneforespørsel med navnet ditt fra GR som notis.


TV!
På fredagen kom far innom med BR-leiebilen før han skulle levere den tilbake, for å sette opp en ny antenne på veggen. Jeg kunne selvsagt gjort dette alene, men pytt, når man har en barsk far med heftig drill og har jobbet som elektriker i snart 50 år, så er det greit å ha pappa innom på en visitt også.
Han kom også med ett nytt Riks-TV kort, så nå kan jeg switche igjennom 34 kanaler som alle andre.


-


SPØRSMÅÅÅÅÅÅÅÅLLLLLLLLLLL!!!!!!!! (Ingen fotball referanse)

Nevn ett band jeg burde høre litt på! (Jeg er alltid åpen for nye sjangere, og artister)
Fortell meg om noen stilige serier jeg kan se på tv'n. Nevn favoritt programmet ditt! (Uansett kanal, selv om jeg ikke har den!)
Hvilken er din favoritt film?! (Jeg har 600 filmer i hyllene mine, og kan sikkert stream'e den du nevner)

Ta deg en smule tid og bare skriv kjapt ned ett svar på disse 3 spørsmålene


Åh! Ja, har DU noen gang blitt irritert over hvor tjukke i huet disse BR bilistene er?

HQ